Nicolas Vahé Salt, Mushrooms

1
1
1
Se alle produkter fra Nicolas Vahé & Nicolas Vahé Salt & Spices
Varenummer: 41255

Lekkert gourmetsalt med sopp fra Nicolas Vahé til dine italienske retter

Dette er et soppsalt fra Nicolas Vahés store utvalg av gourmetsalt, som gir litt ekstra god smak til dine retter - et super lekkert alternativ til alminnelig havsalt. Et salt med sopp smaker deilig i nesten alle retter, men er især god til pasta, risotto, kjøtt og kylling, som du gjerne vil at skal smake litt mer. Den fine kvernen kan både male fint og grovt alt etter dine ønsker. 

Nicolas Vahé bringer mer gourmet inn i hverdagen med bare gode smaker og ingredienser av den beste kvalitet. 

Holdbarhet etter åpning: 16 måneder 

Innhold: 330 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

38 kJ / 9 kcal

Fett

9 g

- herav mettede fettsyrer

<0,1 g

Karbohydrater

0,7 g

- herav sukkerarter

0,5 g

Fiber

0,8 g

Protein

1,04 g

Salt

97 g

Ingredienser:

Havsalt, Tørkede sopp 3,3% (gule og brungule slimsteinsopp (Suillus granulatus, Suillus luteus), Østerssopp (Pleurotus ostreatus), Judasøre (Auricularia Politrica), Steinsopp (Boletus edulis, Boletus aereus, Boletus pinicola, Boletus reticulatus), Naturlig aroma, farve (kaustisk sulfiteret karamel)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nicolas Vahé & Nicolas Vahé Salt & Spices
Varenummer: 41255

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.