Marine Collagen Gold fra Vild Nord – 150 g

Marine Collagen Gold fra Vild Nord – 150 g
Marine Collagen Gold fra Vild Nord – 150 g
Marine Collagen Gold fra Vild Nord – 150 g
Marine Collagen Gold fra Vild Nord – 150 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39337

Marine Collagen Gold fra Vild Nord i pose

Marine Collagen Gold er Vild Nords kvalitets-marinekollagen utvunnet fra nordisk torsk med tilsatt vitamin C og patenterte, mikrohydroliserte marine alger. Blandingen er helt smaks- og luktnøytral og er varmebestandig. 

Produktet er tilsatt vitamin C for å øke både dannelsen og opptaket av kollagen i kroppen. Marine Collagen Gold inneholder også norsk tang som er kjent for et høyt innhold av gode nutrienter og n-3-fettsyrer. Blant annet inneholder det mye jod, noe som bidrar til å vedlikeholde huden og nervesystemet.

Kollagen er en viktig byggesten i bindevev, sener, hud, leddbånd, skjelett og blod. For å ha sterke og friske ledd, skjelett, hud, hår og negler er vi avhengige av kollagen. Marint kollagen fra fisk har en høy biotilgjengelighet og inneholder 20 forskjellige aminosyrer. Blant disse er kollagenpeptidene spesielt rike på glysin og prolin/hydroksiprolin, som er særlig viktig for hudens elastisitet og fasthet. 

Fordeler ved innholdet i Marine Collagen:

  • Aminosyrer stimulerer celler i hud, skjelett og bindevev og fører til produksjon av nytt kollagen.
  • Glysin bidrar til syntesen av kollagen og en rekke andre proteiner. Det kan også beskytte organer og vev ved generelle inflammatoriske tilstander.
  • Prolin er forløperen for hydroksyprolin, og er involvert i dannelse av kollagen, sener og leddbånd. Prolin er derfor viktig i behandling av slitasjegikt. Prolin avhenger av C-vitamin til å danne kollagen.
  • Hydroksyprolin er hydroksylering av prolin, som avhenger av vitamin C. Derfor kan mangel på C-vitamin gi ustabile kollagenmolekyler og påvirke kollagen i kroppen.
  • Prolinproduksjonen økes ved skader og trening – hjelper til å bygge opp muskler i restitusjonsfasen.

VILD NORD®

Når du velger et produkt fra VILD NORD®, velger du et DANSK-produsert, kvalitetssikret og bærekraftig produkt der helse og skjønnhet på skånsomt vis er satt høyest og dyrevelferd og omtanke for miljøet er en forutsetning. Råvarene VILD NORD® bruker er utelukkende økologiske eller høstet fra naturen, det vil si fanget og plukket i det nordlige Atlanterhavet og i de NORDISKE skogene. Dette betyr at råvarene vokser på naturens egne premisser og samtidig også bevarer et ekstra høyt næringsinnhold. Derfor kan du med god samvittighet velge produkter fra VILD NORD®!

Anbefalt bruk av Marine Collagen Gold

Produktet kommer i en pose med et innhold på 150 g, tilsvarende 30 doseringer. Kjøp også den større boksen med 60 doseringer her. 

Dosering: ca. 1 tsk.

Marine Collagen Gold er et pulverprodukt med kollagenpeptider som lett kan blandes i både mat og drikke. Prøv kollagen-pulveret i favorittdrikken, eller få inspirasjon fra videoen nederst på siden! 

Innhold: 150 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolysert MARINT kollagen av torsk fra viltfanget, bærekraftig fiskeri i det nordlige Atlanterhavet (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, Vilthøstet tang fra det nordlige Atlanterhavet (Ascophyllum Nodosum),

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Kollagen

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.