Vild Nord Collagen Clean Protein - 10 g

Vild Nord Collagen Clean Protein   - 10 g
Vild Nord Collagen Clean Protein   - 10 g
Vild Nord Collagen Clean Protein   - 10 g
Vild Nord Collagen Clean Protein   - 10 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39333

Reisestørrelse av rent Marine Collagen fra Vild Nord

Produktet her er en praktisk reisestørrelse av det fantastiske kollagenpulveret Marine Collagen fra det danske merket Vild Nord. 

Marine Collagen består av rene, marine kollagenpeptider som virker mot aldringstegn helt innefra. Blant annet bidrar det til å styrke hudens elastisitet og fasthet, idet pulveret inneholder spesielt mye glysin og prolin/hydroksyprolin – faktisk inneholder det hele 20 forskjellige aminosyrer i alt. Flere undersøkelser viser at peptidene fra marint kollagen har innvirkning på hud, hår, negler, skjelett, bindevev og ledd. De spesielle aminosyrene som produktet inneholder er særlig viktige for hudens elastisitet og fasthet. Marint kollagen kan også med fordel brukes etter trening fordi kroppens prolinproduksjon økes under skader og ved trening. På den måten hjelper prolin med å bygge opp belastede muskler i restitusjonsfasen etter treningen.  Reisestørrelsen av Marine Collagen er godt egnet til å ta med i treningsbagen. 

Innholdet i marine kollagenpeptider:

Marine kollagen-peptider har et særlig høyt innhold av aminosyrer og er også lettopptakelige i kroppen. Dette gjør peptidene helt unike. Marint kollagen er godt for huden ettersom det blant annet består av følgende: 

  • Glysin, som bidrar til syntesen av kollagen og en rekke andre proteiner. Det kan også beskytte organer og vev ved generelle inflammatoriske tilstander.
  • Aminosyrer, som stimulerer celler i hud, skjelett og bindevev og fører til produksjon av nytt kollagen.
  • Hydroksyprolin, som er hydroksylering av prolin, som avhenger av vitamin C. Derfor kan mangel på C-vitamin gi ustabile kollagenmolekyler og påvirke kollagen i kroppen.
  • Prolin er forløperen for hydroksyprolin, og er involvert i dannelse av kollagen, sener og leddbånd. Prolin er derfor viktig i behandling av slitasjegikt. Prolin avhenger av C-vitamin til å danne kollagen.

Om VILD NORD®

Når du velger et produkt fra VILD NORD®, velger du et DANSK-produsert, kvalitetssikret og bæredyktig produkt der sunnhet og skjønnhet på skånsomt vis er satt høyest og dyrevelferd og omtanke for miljøet er en forutsetning. Råvarene VILD NORD® bruker er utelukkende økologiske eller høstet fra naturen, det vil si fanget og plukket i det nordlige Atlanterhavet og i de NORDISKE skogene. Dette betyr at råvarene vokser på naturens egne premisser og samtidig også bevarer et ekstra høyt næringsinnhold. Derfor kan du med god samvittighet velge produkter fra VILD NORD®!

Anbefalt bruk

Denne reisestørrelsen inneholder kun to doseringer av Marine Collagen, og er lett å ta med på farten og i vesken. Pulveret er varmebestandig og smaksnøytralt, noe som gjør at du både kan putte det i varme og kalde drikker når det skal blandes opp med væske. 
Bruk 5-10g (cirka 1 tsk) i din foretrukne væske. 

Kjøp også de vanlige størrelsene: en pose til 30 doseringer eller en boks til 60 doseringer.

Innhold: 10 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolysert MARINT kollagen fra torsk viltfanget i Nordsjøen (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa.

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Kollagen

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.