Marine Collagen C+ fra Vild Nord – 10 g

Marine Collagen C+ fra Vild Nord – 10 g
Marine Collagen C+ fra Vild Nord – 10 g
Marine Collagen C+ fra Vild Nord – 10 g
Marine Collagen C+ fra Vild Nord – 10 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39336

Praktisk reisestørrelse av Collagen C+ fra Vild Nord

Denne lille reisestørrelsen av Vild Nords pulver Marine Collagen C+ er veldig lett å ta med i vesken så du alltid har et par kollagen-doser med deg. 

Det marine kollagenet er hentet fra viltfanget, nordisk torsk, som er behandlet og benyttet i Collagen C+. Produktet kan med fordel brukes av alle som ønsker en ekstra boost av kollagen. I pulveret er det 20 forskjellige aminosyrer – deriblant syrene glysin og prolin/ hydroksyprolin, som begge har god innvirkning på hudens elastisitet og fasthet. For å fremme opptak og dannelse av kollagenpeptider, er produktet tilsatt vitamin C, derav navnet. Med alt dette kan Collagen C+ gi deg en ordentlig kollagenboost! Kollagenet virker mot aldringstegn helt innefra der det styrker elastisiteten i huden og tilfører den fukt så den blir vakker og sunn. Marint kollagen kan også med fordel brukes etter trening fordi kroppens prolinproduksjon økes under skader og ved trening. På den måten hjelper prolin med å bygge opp belastede muskler i restitusjonsfasen etter treningen. 

Påvirkningen av marine kollagen-peptider på huden, håret, neglene og skjelettet samt bindevevet og leddene er påvist gjennom atskillige undersøkelser.

Hvorfor er marine kollagenpeptider unike?

Marine kollagenpeptider har et særlig høyt innhold av aminosyrer og er også lettopptakelige i kroppen. Dette gjør peptidene helt unike. Marint kollagen er godt for huden ettersom det blant annet består av følgende: 

  • Aminosyrer stimulerer celler i hud, skjelett og bindevev og fører til produksjon av nytt kollagen.
  • Glysin bidrar til syntesen av kollagen og en rekke andre proteiner. Det kan også beskytte organer og vev ved generelle inflammatoriske tilstander.
  • Prolin er forløperen for hydroksyprolin, og er involvert i dannelse av kollagen, sener og leddbånd. Prolin er derfor viktig i behandling av slitasjegikt. Prolin avhenger av C-vitamin til å danne kollagen.
  • Hydroksyprolin er hydroksylering av prolin, som avhenger av vitamin C. Derfor kan mangel på C-vitamin gi ustabile kollagenmolekyler og påvirke kollagen i kroppen.

Anbefalt bruk

Denne lille krukken inneholder det som tilsvarer to doseringer – lett å ta med i treningsbagen eller i vesken. 1 dosering er cirka 1 tsk. 

Marine Collagen C+ er et pulver som er varmebestandig og smaksnøytralt, noe som gjør at du både kan putte det i varme og kalde drikker når det skal blandes opp med væske. Prøv det for eksempel i en deilig limonade, som vist i videoen nederst på siden. 

Kjøp også de vanlige størrelsene på 30 doseringer eller 60 doseringer

Om VILD NORD®

Når du velger et produkt fra VILD NORD®, velger du et DANSK-produsert, kvalitetssikret og bæredyktig produkt der sunnhet og skjønnhet på skånsomt vis er satt høyest og dyrevelferd og omtanke for miljøet er en forutsetning. Råvarene VILD NORD® bruker er utelukkende økologiske eller høstet fra naturen, det vil si fanget og plukket i det nordlige Atlanterhavet og i de NORDISKE skogene. Dette betyr at råvarene vokser på naturens egne premisser og samtidig også bevarer et ekstra høyt næringsinnhold. Derfor kan du med god samvittighet velge produkter fra VILD NORD®!

Innhold: 10 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolysert MARINT kollagen fra torsk viltfanget i Nordsjøen (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa,

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Kollagen

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.