Mascha Vang

Mascha Vang
1 Produkt(er)

Mascha Vang - bli deilig sommerbrun hele året uten solarium!

Den danske blogger og influenser Mascha Marianne Vang Christensen har i mange år vært et kjent ansikt både på TV og på sosiale medier, og i lang tid har hun beskjeftet seg med beauty- og pleieprodukter.

Nå har hun lansert sin egen linje av selvbruner- og solpleieprodukter som passer godt på huden når du ønsker en sommerlig farge. Med en utdannelse som kosmetolog samt tittelen Nordic Blogger of the Year (2016) og som tidligere ambassadør for Kreftens Bekjempelses "Slukk Solariet" kampanje, kan du være sikker på at alle produktene er utviklet med effektive formularer som setter kroppens helse og miljøet i første rekke.

Prisvinnende selvbrunerprodukter med de strengeste formularer på markedet

Når du ønsker å få en lekker brun kulør og en sommerlig glød helt uten solskader, solarieturer og annet, er dette serien for deg. Mascha Vang har utviklet flere forskjellige selvbrunervarianter til kropp- og ansikt som alle gir deg en deilig brun farge på cirka 3 timer uten å danne flekker eller streker på huden. Hele serien er egnet til absolutt alle hudtyper og har følgende fordeler for å skåne deg og kroppen så mye som mulig.

Fordeler ved Mascha Vangs selvbrunere:

  • Veganske formularer
  • Svanemerket og Allergy-Certified
  • Parfyme-, alkohol- og parabenefri
  • Formulert med naturlige DHA-aktiver
  • Holder huden velpleid og fuktig

Hvert produkt er nøye sammensatt for å virke så godt som mulig, helt uten at hud og kropp fylles med skadelige og hormonforstyrrende kjemikalier. Ved å bruke naturlige fargeaktiver fra sukker, oppnår du en mer naturlig tan og unngår samtidig den ubehagelige syntetiske selvbruner-lukt du nok kjenner fra andre produkter.

Prøv for eksempel den prisvinnende Selvbruner Instant Mousse, den lette Selvbruner Spray, eller de praktiske Selvbruner Servietter når du er på farten. Alle produktene kan brukes sammen med Mascha Vangs egen Selvbrunerhanske som bidrar til et perfekt og feilfritt resultat gang på gang.

Solpleie for en naturlig brun og beskyttet hud

Foretrekker du en naturlig tan om sommeren, er en god solkrem med høy beskyttelse helt essensiell, så du kan bevare en sunn hud og få en solbrun kulør på helt sikkert vis. Derfor har Mascha Vang også lansert et utvalg av skånsomme og svanemerkede solprodukter som både kan brukes av barn såvel som voksne.

Prøv for eksempel den lette Sollotion SPF30 for høy beskyttelse, den gjennomsiktige Solspray SPF20 for medium beskyttelse og den beroligende Aftersun Lotion når du allerede har tilbragt dagen i solen.

Utforsk vårt utvalg av lekre Mascha Vang produkter her hos Med24 - alltid billige priser!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.