Maistic Bio Group

11 Produkt(er)

Maistic Bio Group – Komposterbare og plastfri produkter samt emballasje

Flere tonn plast og ikke-resirkulerbart avfall ender hvert år ute i naturen og volder problemer for verdenshavene, miljøet, vår helse og fremtid. Vi blir samtidig bombardert i mediene med ny forskning som påviser dets belastning av det naturlige kretsløp, og hvorfor vi bør ta problemet så alvorlig - Så hvorfor gjør vi ikke noe?

Maistic Bio Group har tatt hånd om miljøet, deg og meg, og vår alles fremtid med noen helt unike, miljøvennlige, plastfri og komposterbare produkter til en god pris, som enkelt og raskt kan inkluderes i vår hverdag.

Det sies at opp mot 80% av den plasten man ser i supermarkedet kan erstattes av sertifisert komposterbart - Og du kan gjøre en forskjell allerede nå med Maistic Bio Groups produkter, som nedbrytes helt naturlig og hverken bryter med din eller naturens balanse.

Hva er Maistic Bio Group?

MAISTIC Bio Group APS samarbeider med produsenter i hele verden som kan og ønsker sertifisert komposterbart og plastfrie løsninger. Virksomheten arbeider iherdig på å utbrede kjennskapet til bærekraftige og miljøvennlige produkter, og arbeider derfor med alle som i dag benytter seg av ikke-nedbrytbare plasttyper.

Dette dekker bl.a. over: forbrukere, det offentlige, grossistene, matvareprodusentene samt beslutningstakere blannt annet innenfor politikk.

Gruppen består av en rekke iverksettere som brenner for miljøet og en bedre fremtid – en fremtid vi allerede kan medvirke til her og nå. Maistic Bio Group har derfor også spesialisert seg i mikroplast, og sertifisert komposterbare alternativer til de plastprodukter som utgjør en kjempe trussel for miljøet og verdensbefolkningens overordnede helse.

Av hensyn til miljøet produserer virksomheten utelukkende produkter på bestilling.

Maistic Bio Groups primære mål

Maistic APS arbeider ut fra sunn fornuft, moderne vitenskap og minimalisme.
For dem er det “beste produkt”:

  • Skapt primært ut fra biobaserte råmaterialer som samtidig imøtegår kundenes behov og ønsker.
  • Så miljøvennlig som overhode mulig. Bl.a. er deres komposterbare maisbaserte produkter GMO-fri og pesticidfri.
  • Et produkt som bidrar mindre til CO2-regnskapet enn gjengs plast. PLA sparer herunder miljøet for opp til 80% i produksjonsleddet.
  • Produsert på en fabrikk som aktivt (og dokumentert) arbeider for å bedre miljø og sosiale kår.
  • Fri for kjemiske additiver som D2W og EPI

Merket er dessuten bevisste om at migrasjon av helseskadelige eller potensielt helseskadelige stoffer fra emballasje til matvarer er et problem – De tar det derfor også meget seriøst og går etter materialer og produkter som tester best og er lengst fra grenseverdiene på alle parametre.

Sertifiseringer og streng miljøstandard

Maistic Bio Group følger EU-standarden (EN 13432) også kjent som “den strengeste miljøstandard”, hvorfor materialet eller produktet er komposterbar, og kan inngå i naturlige kretsløp helt uten å skade miljøet med kjemi samt andre midler, som ikke hører til i naturen eller andre former for søppel og kompost.

Hos Maistic holder de seg til sertifisert komposterbart når det handler om bioplast. De forhandler og produserer derfor naturligvis ikke varer av bioplastmaterialer, som ikke overholder kompost-kravene - Og de produserer aldri deres varer av gammeldags plast.

De fire hovedkrav i OK Compost-sertifiseringene som virksomheten følger er:

  • Produktet skal kunne nedbrytes til CO2, vann eller biomasse.
  • Overholdelse av krav og forbud ift. innhold i produktet – Blant annet til innhold av tungmetaller, gasser, fluorstoffer m.m.
  • Fysisk test for biologisk nedbrytbarhet i et kontrollert laboratoriemiljø med krav om at 90% av produktet skal være defragmentert til meget små biter på de 180 dager, testen varer.
  • Kvaliteten av det organiske materiale som det sertifiserte produkt blandes med må ikke forverres ved å bli blandet med produktet.

Påbegynn en bærekraftig og sunnere fremtid

Du kan nå være med til å bidra til en bedre miljømessig fremtid med Maistic Bio Groups. Vi hos Med24.no står sammen for sunnhet, og er derfor allerede sprunget med på vognen og tilbyr en rekke av de fantastiske produkter fra merket. I vårt sortiment finner du bl.a:

Maistic kluter (altmuligkluter), som er alternativet til den velkjente altmuligklut. Klutene er hvite og består av 100% naturlig viskose av trefibre.

Maistic fryseposer (komposterbare), som er nedbrytbare både i natur og velpleid hjemmekompost. Posene fås både som 2, 4 og 8 liters og kan brukes til kjøl, frost og tørrvarer.

Maistic Klet ripefri skrubber. Skrubberen er laget til flergangsbruk av naturlig cellulose av trefibre samt hamp, og er velegnet til oppvasken som alternativ til plastsvamper og oppvaskmaskinen.

Maistic avfallsposer (komposterbare). Du finner disse både som 20 L samt 30 L. Posene kan nedbrytes til vann, CO2 samt biomasse – om enn de ender i naturen. Posene er basert på GMO-fri og økologisk mais.

Maistic svamp (til støvfri rengjøring). Svampen anvendes til flergangsbruk og er velegnet inne og ute samt til kroppen, og kan eventuelt klippes i mindre biter. Svampen er flat og laget av naturlig cellulose av trefibre.

Kjøp Maistic Bio Group hos Med24.no

Med en grønnere, sunnere og bedre fremtid i sikte, er det vanskelig og ikke la seg forelske i Maistic Bio Groups prinsipper og helt eksklusive produkter! Du kan finne ditt miljøvennlige alternativ i vårt sortiment til skarpe priser, og dermed bidra til både miljøet og den folkelige sunnhet allerede i dag!

Er du fan av resirkulerbare produkter, bør du dessuten sjekke vårt sortiment av “If you care” produkter, som er en rekke alternative husholdningsprodukter som kan brukes til kjøkkenet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.