L'Oréal Botanicals

Botanicals Fresh Care fra L'Oréal Paris pleier håret naturlig

Botanicals Fresh Care er en serie av hårpleieprodukter fra L'Oréal Paris, som så vidt mulig er formulert av ingredienser med opprinnelse i naturen, så du unngår syntetiske tilsetningsstoffer som silikon og fargestoffer. Produktene er basert på noen av de beste planteoljer og ekstrakter, som naturen har å by på, og som alle har gode egenskaper for ditt hårs sunnhet. Oljene er økologiske og tilfører produktene fantastiske dufter, som stimulerer sansene når du bruker dem! Under Botanicals finner du flere små produktserier tilpasset de forskjellige hårtyper, så du kan sette sammen den pleierutine som passer din hårtype best. Botanicals Fresh Care produktene er 100% veganske og helt opp til 98% naturlige - den perfekte serien til deg som gjerne vil tilby håret den beste naturlige pleie som mulig.

L'Oréal Botanicals Safflower, Lavender, Coriander og Geranium

Miniseriene er basert på hver deres nøkleingredienser, som er valgt ut med spesifikke hårtyper i tankene. Nedenfor kan du lese mer om hver serie.

Argan & Safflower Nourishing - en dybdepleiende serie basert på nærende tistel- og arganolje som gjenoppretter sunnheten i tørt og dehydrert hår, ved å tilføre det fukt så det igjen blir bløtt og smidig. Prøv Botanical Argan & Safflower Norushing Shampoo, Botanical Argan & Safflower Norushing Balsam og Botanical Argan & Safflower Norushing Mask.

Lavender - en miniserie basert på eterisk olje fra økologisk lavendel, som virker beroligende og lindrer irritasjon i en følsom hodebunn samt pleier skrøpelige hårstrå, så du kan oppnå et sunt hårmiljø. Prøv Lavender Shampoo i kombinasjon med Lavender Balsam og nyt den avslappende duften i dusjen.

Rose & Geranium Radiance - produkter basert på økologisk geraniumolje og rosenekstrakter, som tilfører masse glans til matt og livløst hår samt hjelper med å holde hårfargen frisk i lang tid, ved å beskytte den mot å falme. Prøv Rose & Geranium Radiance Shampoo og Rose & Geranium Radiance Balsam, og nyt et skinnende hår som dufter deilig av roser.

Ginger & Coriander Strengthening - hårpleie til skrøpelig, svekket og skadet hår som ved hjelp av korianderfrøolje gjenoppbygger og reparerer håret, så det blir sunt på ny. Nyt den forfriskende ingefærduften når du prøver Ginger & Coriander Strengthening Shampoo, Ginger & Coriander Strengthening Mask og hårserumet Ginger & Coriander Strengthening Potion.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.