Kundeservice
0 varer
Kurv
Lecithin Granulat - 200g
Lecithin Granulat - 200g

Lecithin Granulat - 200g

121,00 NOK
-11%
136,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Lecithin Granulat

Fettsyrer: Lecithin Granulat fra solsikke

  • Lecithin Granulat fra solsikke
  • Høyt innhold av fosfolipider, blant annet kolin, noe som er gunstig for leveren og omsetningen av fett.
  • Ingen animalske ingredienser, registrert av The Vegan Society.

Biosym endrer nå kilden til de gunstig fettstoffene i Lecithin Granulat. Den nye varianten er Lecithin Granulat hentet fra GMO-fri solsikkeolje.

Som tidligere, inneholder den nye solsikkevarianten gunstige fosfolipider, f.eks. kolin, og fettsyrer, f.eks. linolsyre, samt mineralet fosfor.

Solsikke fremfor soya

Lecithin utvinnes vanligvis fra enten soya-, solsikke- eller rapsolje, og det som først og fremst skiller kildene fra hverandre er fettsyresammensetningen i det ferdige lecitinet. Lecitin fra soya eller solsikke inneholder betydelige mengder essensielle fettsyrer - i motsetning til lecitin fra raps - og derfor er ernæringsmessig å foretrekke.

 

Bruken av soya som lecithinkilde har i en årrekke vært problematisk i forhold til å skaffe GMO-fri soyalecithin, fordi det meste av soya som produseres i dag, dessverre, er genmodifisert.

Dette problemet eksisterer ikke med solsikkelecithin, siden mesteparten av solsikkeoljen som brukes, er fra økologisk, bærekraftig produksjon.


Rik på fosfolipider

Lecithin Granulat er rik på fosfolipider. Fosfolipider er viktige byggestener i cellemembranene og har derfor stor betydning for funksjonen av cellene i kroppens vev og organer. Fosfolipider muliggjør opptaket av fettsyrer i tarmen, noe som sørger for transport av fettstoffer rundt kroppen og utveksling av fettstoffer mellom cellene og deres omgivelser. Fosfolipidene er også en viktig medvirkende faktor i omgjøringen av fettstoff i cellene. Et av fosfolipidene i Lecitin Granulat er fosfatidylcholin. Det inneholder kolin og er relatert til flere godkjente helsefunksjoner, som er beskrevet nedenfor.

Hva gjør kolin, linolsyre og fosfor for kroppen?

Biosyms Lecithin Granulat inneholder som nevnt kolin, linolsyre og fosfor. Nedenfor følger fysiologiske virkninger av disse - som er godkjent av de europeiske helsemyndigheter.

Leverfunksjon, fettstoffer og homocystein: Kolin bidrar til å opprettholde en normal leverfunksjon. Kolin hjelper også den normale omsetningen av fettstoffer og en normal omsetning av homocystein.

Kolesterolnivå: Linolsyre bidrar til å vedlikeholde et normal kolesterolnivå i blodet *.

Energistoffskifte, cellemembraner, bein og tenner: Fosfor bidrar til normalt fungerende energistoffskifte og til en normal funksjon av cellemembranen og for å vedlikeholde normale bein og tenner.

* Den fordelaktige virkningen oppnås med et daglig inntak av 10 g linolsyre. Lecithin Granulat bidrar 3.2 g per. daglig dose.

Ingen animalske ingredienser

Biosyms Solsikkelecithin Granulat er uten animalske ingredienser og preparatet er derfor registrert av den britiske organisasjonen The Vegan Society. Denne registreringen garanterer et 100% vegansk produkt.

Granulatet er smaksnøytralt, luktfritt og minner i utseende om små korn av ris. Den er fortsatt lett å bruke i bakevarer, smoothies, som strø på yoghurt, etc.

Anbefalt daglig dose: 3 toppede teskjeer (ca. 10,5 g) 1 gang daglig. Kan tas tørt eller med vann. Kan evt. drysses på frokostblanding eller yoghurt.


Varenummer: 457

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832