Kundeservice
0 varer
Kurv
Lavera Sun Sensitiv Selvbruning- 150 ml
Lavera Sun Sensitiv Selvbruning- 150 ml

Lavera Sun Sensitiv Selvbruning- 150 ml

Vår pris: 133,00 NOK
133,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(17)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Lavera Sun Sensitiv 100% naturlig selvbruning
Kåret til den beste selvbruner i den tyske Øko-Test i april 2004

Nylig utviklede selvbruner spesielt for kroppen, som både bruner huden jevnt uten striper, mens den tilfører fuktighet til huden. 


100% naturlig selvbruning som danner en fin brun farge ved hjelp av erythrulose, som er et naturlig sukker og DHA som er produsert av en fermentering av palmeolje eller rapsfrøolje. Begge aktive ingredienser arbeider med hudens proteiner i det øverste laget av huden. Det er dette som fører til at huden for å danne den brune fargen. Det anbefales å bruke en skrubb før kremen påføres.

Med Lavera sin selvbruning blir resultatet en vakker jevn farge uten striper mens huden fuktighet øker.

Det er viktig å smøre mindre selvbruning på f.eks. albuer, knær og hæler, hvor hud raskere blir brun. Det er også viktig at alle hår fjernes før anvending ellers vil den sette seg i håret og lager små mørkebrune flekker rundt de enkelte hår. Ved ansikts hårfeste anbefaler vi å massere fargen veldig forsiktig og jevnt inn i huden for å hindre stygge overganger.

Hudens brunfarge varer i 3-5 dager, men holdbarheten er avhengig av hudtype. Noen bevarer fargen i opptil 10 dager. Du kan intensivere fargen ved å smøre kremen to ganger med noen få timers mellomrom. For en langvarig effekt anbefaler vi å bruke kremen ca 2 ganger i uken.

Selvbruning Sensitive fra Lavera er en sikker og effektiv metode for å oppnå en god naturlig farge, uten bruk av syntetiske ingredienser. 

Tyske Öko-Test vurdering: "Gut" bra.


Varenummer: 2463

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 124 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832