Kundeservice
0 varer
Kurv
Lavera Basis Sensitiv Håndkrem - 75ml
Lavera Basis Sensitiv Håndkrem - 75ml

Lavera Basis Sensitiv Håndkrem - 75ml

Vår pris: 67,00 NOK
67,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(6)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb

Basis håndkrem

Lavera Basis Sensitive håndkrem med mandel og sheasmør - Beskyttende håndkrem med økologisk mandelolje og shea smør. Pleier og bevarer fuktigheten i huden med virkningsfulle planteoljer som mandel, ringblomst og jojobaolje. Hendene blir myke og glatte ettersom kremen gir huden mye fuktighet. Kamilleekstrakt lindrer og pleier huden. Anbefales for daglig beskyttelse og en naturlig, skånsom pleie av hendene. Merk at Lavera Basis Senstiv Hand Cream er tilgjengelig i to størrelser. I 125 ml tube for hjemmet og i 30 ml tube i vesken. 

Tyske Øko-Test vurdering: Sehr gut, veldig bra. Sølv trykket på pakningen er helt uten tungmetaller.

INCI: Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Caprylic / Capric Triglyceride, Glycine Soja (soyaolje) *, alkohol, glyserin, hydrogenert Palm Glycerides, Lanolin, stearinsyre, Buxus Chinensis (Jojoba Oil) *, Cellulose, Prunus Dulcis (Almond Oil) *, hydrogenert lecitin, tokoferylacetat, xantangummi, Lysolecithin, Calendula officin Flower Extract *, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract *, lecitin, tocopherol, Brassica campestris (Raps) steroler, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Olje, Ascorbyl Palmitate, Duft (Parfum) **, Citral **, Geraniol **, Citronellol **, Limonene **, Linalool **

*) Ingredienser fra sertifisert økologisk landbruk
**) Naturlige eteriske oljer


Varenummer: 2538

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Olav Warberg - 05-04-2017 
Behagelig. Trekker raskt inn. Spesielt om morgenen er det viktig, så en ikke setter fettflekker rundt omkring.
Skrevet av Pontus - 28-03-2017 
Stort pluss for at kremen består av naturlige fettstoffer, og ingen silikon, parafin eller parabener. Trekker godt og raskt inn i huden, men er litt for tynn hvis hendene er skikkelig tørre.
Skrevet av Rebecca - 09-06-2015 
God håndcreme som bliver optaget rimelig hurtigt i huden og så dufter den behageligt og ikke for kraftigt.
Skrevet av Helle Simonsen - 09-04-2013 
I årevis har jeg eftersøgt en håndcreme der ikke "fedter" - den er hér ! Den absolut bedste håndcreme. Meget drøj i brug.
Skrevet av Ina - 08-02-2010 
Med denne lange og kolde vinter vi har haft i år, er mine hænder blevet helt udtørret. Jeg prøvede Lavera Basis Sensitive, og mine hænder er blevet dejligt bløde igen. Det er en creme, der rigtigt virker - og uden at fedte!
Skrevet av Susan Møller - 27-02-2009 
Jeg har i nogle år arbejdet som rengøringsassistent, og det har jeg fået meget tørre hænder af. Jeg spurgte mig for i den lokale helsekostforretning og her anbefalede de mig Lavera Basis håndcreme. Jeg må sige, at efter jeg er begyndt at bruge den, har jeg ikke tørre hænder mig. Jeg er rigtig glad for den, syntes den fugter uden at være fedtet, og det at den ikke er fyldt med en masse underlige kemikalier gør den bare bedre.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned