Kundeservice
0 varer
Kurv
Lansinoh brystbeskyttende krem- 40g
Lansinoh brystbeskyttende krem- 40g

Lansinoh brystbeskyttende krem- 40g

191,00 NOK
-7%
205,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(4)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Lansinoh bryst beskyttende krem - 40g
-
For løs hud og såre brystvorter.  

Lansinoh er spesielt designet for ammende mødre og brukes for løs hud og såre brystvorter under amming. Kremen lindrer umiddelbart, slik at du kan fortsette ammingen. Lansinoh kan også brukes på andre deler av huden, f.eks. for tørre lepper, for tørre albuer og hæler. Dessuten er Lansinoh også egnet for skrubbsår, for å beskytte mot gnagsår, og veldig sensitiv hud.

Hvordan virker Lansinoh?
Biokjemisk har Lansinoh og det naturlige fettet som sitter i det ytre laget av huden på mennesket, helt samme opprinnelse.
Denne likheten gjør Lansinoh svært hudvennlig. Babyen sutter på brystvorten så forsvinner det naturlig hudfettet. Dette resulterer i svært tørr hud som er utsatt for bakterieangrep. Ved å bruke Lansinoh tilfører du fettlaget på huden igjen, noe som gjør en barriere mot bakterieangrep og reduserer fordampning av hudens fuktighet.

Anvendelse:
Påfør Lansinoh etter hver amming eller etter behov:
Tørk brystvortene med en ren klut.
Trykk på en klump på størrelse med en ert Lansinoh ut av tuben og smør det mellom fingrene. Smør det forsiktig på HELE brystvorten. Hvis du ammet på det andre brystet gjentas prosedyren etterpå.

Lansinoh® kan brukes av folk som er allergisk mot ull eller andre avgrensninger av lanolin

Ingredienser:

Lansinoh er verdens reneste lanolin, utviklet av fettet som sitter i fårets ull, som holder fåret tørt fra regn og vind. Lanolin, som Lansinoh Brand Lanolin består av, kommer fra de beste og reneste får i Australia og New Zealand. I motsetning til mange andre lanolinprodukter bruker Lansinoh ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og Lansinoh Brand Lanolin er den reneste lanolin i verden.

 

 


Varenummer: 6902

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Berit Brunbech - 29-03-2013 
Fantastisk creme. Kan ikke leve uden den. Hjælper effektivt mod ømme brystvorter. Kan klart anbefales!
Skrevet av - 11-12-2012 
Super god creme til ømme brystvorter når der ammes. Uden farlige tilsætningsstoffer, så man behøver ikke tørre cremen af før babyen skal ammes. Man kan tydelig mærke forskel, hvis man har glemt at smøre efter en enkelt amning. Cremen gør hele forskellen!! Den er meget drøj i brug, og tørres let af fingeren med papir efter påsmøring på brystvorten.
Skrevet av Gry Dagmar Møberg - 03-06-2012 
Et mirakel imod rød baby-numse!! Har efterhånden prøvet ALT på markedet, men kun denne creme virker! Uanset om numsen så er hudløs, kan denne creme på blot 1 døgn gøre huden blød, hel og fin igen - kan kun anbefales på det kraftigste!! :)
Skrevet av Chris - 21-02-2012 
Super god creme mod hudløse og ømme brystvorter. Det giver ro og hjælper med hurtigere heling. Er meget meget drøj i brug - der skal bruges så lidt!
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned