Puori Multi Vitamin & Mineraler - 60 kaps.

Puori Multi Vitamin & Mineraler - 60 kapsler
Puori Multi Vitamin & Mineraler - 60 kapsler
Puori Multi Vitamin & Mineraler - 60 kapsler
Puori X Green Kitchen Stories - en ny serie af kosttilskud
Se alle produkter fra Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varenummer: 42246

NYHED fra Puori X Green Kitchen Stories; Puori V - Multi Vitamin & Mineraler

Den nye Puori V - Multi Vitamin og Mineraler er en unik sammensetning av spesifikt utvalgte ingredienser - og består av 13 essensielle vitaminer samt 9 mineraler. Puori Multi Vitamin & Mineraler er utviklet helt spesielt til deg som spiser helt eller delvist plantebasert, men også ønsker ikke å skulle gå på kompromiss med kvaliteten av ditt kosttilskudd. Produktet er Sertifisert Vegansk av Vegan Society, så du kan som veganer/vegetar trygt innta produktet. 

Selv om produkter er særlig utviklet til veganere og vegetarer, kan det selvfølgelig anvendes av alle. 

Egenskaper:

  • Inneholder aktive og lettopptakelige former av vitamin B12 i en meget høy dose, da nettopp dette vitamin er vanskelig å få gjennom maten som veganer
  • Vitamin D i den mest bioaktive form er cholecalciferol - for å få den veganske form herav, utvinnes det fra sopplav og er dermed plantebasert og vegansk
  • Mineralene heri er organisk bundne, så kroppen meget lettere kan oppta dem - dette bidrar til den mest optimale funksjon av de enkelte mineraler i kroppen
  • Kapselen er selvfølgelig også vegansk og er laget av plantefibre - kapselen er naturlig farget med konsentrat fra lilla gulrøtter

Sertifisert vegansk - alltid 3. parts testet og sertifisert for renhet og kvalitet

Puori X Green Kitchen Stories er en serie av kosttilskudd som er optimert som supplement til en plantebasert kost. Produktene er utviklet med fokus på kvalitet, renhet og effektivitet, de kommer i en ny bærekraftig emballasje, er sertifisert vegansk og alltid 3. parts testet og sertifisert for renhet og kvalitet. Scan QR-koden på produktet og se resultatene.

Det svensk-danske par David Frenkiel og Luise Vindahl er paret bak den prisvinnende vegetariske matblogg og app Green Kitchen Stories. De er best selgende forfattere av fem vegetariske kokebøker, som er utgitt på mer enn 15 språk. De har tilhengere fra hele verden og har ført veien frem for grønnere spisevaner i de siste 10 år.

Til sammen lanserer Puori og Green Kitchen Stories nå en serie av kosttilskudd som er av høy kvalitet og vekter renhet, effektivitet og kvalitet - og som er spesielt utviklet til veganere og vegetarer, men kan anvendes av alle.

Dosering og anbefalt bruk:

1 kapsel daglig.
Inntas gjerne i forbindelse med et måltid.


Innhold:
60 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Vitamin A

80

µg

Vitamin D3

20

µg

Vitamin E

6,7

mg

Vitamin K2

50

µg

Vitamin C

50

mg

Vitamin B1

2,5

mg

Vitamin B2

2,5

mg

Vitamin B3

15

mg

Vitamin B5

5

mg

B6

4

mg

Biotin

50

µg

Folsyre

400

µg

Vitamin B12

100

µg

Kalsium

50

mg

Magnesium

20

mg

Jern

10

mg

Sink

8

mg

Kobber

400

µg

Selen

50

µg

Krom

20

µg

Jod

100

µg

Bor

1

mg

Kolin

50

mg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke faslagt.
Ingredienser:

Vegetabilsk kapsel (HPMC), Farve (naturlig lilla gulrotskonsentrat), Mineraler (chrompicolinat, jernbisglycinat, selenmethionin, sinkpicolinat, kalsiumcitrat, magnesiumbisglycinat, natriumborat, kaliumjod, kobberbisglycinate), Vitaminer (retinylacetate, thiaminhydrochlorid, riboflavin, nikotinamid, kalsiumpantothenat, pyridoxinhydroxidchlorid, biotin, L-5-methyltetrahydrofolat, methylcobalamin, adenosylcobalamin, ascorbater, cholecalciferol, α- tocopherolsuccinat, menaquinone MK-7), Cholinbitartrat, Flow agent (risskall)

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.