Omni Vegan Multivitamin - 90 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 6277

Bisoym OmniVegan Multivitamin inneholder 28 forskjellige vitaminer, mineraler, antioksidanter og essensielle næringsstoffer

OmniVegan Multivitamin er det første av en rekke preparater i Biosyms Vegan-serie, som er en serie effektive kvalitetspreparater som representerer en helt ny standard for kosttilskudd. OmniVegan Multivitamin er velegnet til veganere, vegetarer og alle andre som ønsker et rent preparat.

Utover å være sammensatt av de veldokumenterte og effektive aktive ingredienser, har OmniVegan og andre medlemmer av Vegan-serien, den ekstra dimensjon at du som bruker sikres imot, at preparatene inneholder uønskede, skjulte ingredienser. OmniVegan er dermed i sannhet "multivitaminet du kan stole på".

OmniVegan er certificeret af ”The Vegan Society"

OmniVegan er sertifisert av The Vegan Society, som har kontrollert og godkjent ingrediensene i OmniVegan som er velegnet til veganere, vegetarer m.fl. The Vegan Society er en non-profit organisasjon stiftet i 1944. Denne lanserte som den første begrepet ”vegansk” og er verdens førende organisasjon på sitt felt. Sertifiseringen fra The Vegan Society er din garanti for at OmniVegan er 100 % vegansk.

Biosym har valgt navnet ”Vegan”, for å symbolisere at de med denne nye serien ønsker å fremstille de reneste og mest naturlige preparater som kan brukes av alle - det vil si like fra veganere og vegetarer (som stiller ultimative krav til at produktene er 100% ikke-animalske, samt etiske krav – altså at ingen ingredienser er testet på dyr m.m.), til alle andre som ønsker et høykvalitets kosttilskudd som også tar høyde for andre aspekter enn ”bare” de ernæringsmessige.

Biosym – først med nye innovative ingredienser som gir deg en optimal biotilgjengelighet

OmniVegan er et revolusjonerende preparat i alle henseender – ikke kun i relasjon til at man som bruker, sikres at preparatet er fritt for uønskede og ofte skjulte ingredienser, som beskrevet ovenfor. Opptakeligheten av de aktive vitaminer og mineraler er minst like viktig for å få fullt utbytte av sitt kosttilskudd, som fraværet av uønskede ingredienser.

Alle vitamin-og mineralkilder i OmniVegan er derfor nøye utvalgt med henblikk på å sikre en beviselig høy opptakelighet. Biosym anvender heller aldri kunstige fargestoffer i deres produkter. F.eks. består OmniVegans grønne farge av naturlig erteekstrakt og klorofyll.

Aktive ingredienser og potentielt ”skjulte” hjelpestoffer

Ofte kjøper produsenter råvarer i ferdige, komprimerbare kvaliteter, altså i en form som umiddelbart kan anvendes til tablett- og kapselfremstilling. Disse kalles også for sammensatte ingredienser. En sammensatt ingrediens er en ingrediens i en matvare eller kosttilskudd, som er fremstilt av to eller flere ingredienser og inneholder som regel tilsetningsstoffer.

Helsefremmende egenskaper ved å innta et godt multivitamin-mineralpreparat av god kvalitet:

Immunforsvar:
Immunforsvaret styrkes av flere av de vitaminer og mineraler som finnes i OmniVegan. Vårt immunforsvar består av et komplisert system av forskjellige immunceller, antistoffer og såkalte cytokiner, som aktiveres på forskjellig vis. A-, B6-, B12-, C- og D-vitamin samt sink, kobber og selen bidrar på forskjellig vis til at immunforsvaret fungerer normalt.

Skjelett, tenner og bindevev:
Våre knokler er levende vev som nedbrytes og gjenoppbygges igjennom hele livet. I vår barn- og ungdom bygger vi opp knoklemasse, men etter 30 års alderen skjer der et aldersbetinget knokletap. Hastigheten av dette knokletapet påvirkes av flere faktorer, bl.a. vår kost. OmniVegan inneholder C-, K2 og D-vitamin samt kalsium, magnesium, mangan og sink, som alle støtter vedlikehold av normalt skjelett  og tenner på forskjellig vis.
D-vitamin øker opptaket av kalsium fra tarmen, og dessuten virker C-vitamin, mangan og sink som co-faktorer for forskjellige enzymer, som er viktige for dannelsen av beinvev.
OmniVegan inneholder også kobber som er med til å vedlikeholde normalt bindevev via kobbers rolle som co-faktor for et enzym, som er essensielt for dannelsen av kroppens bindevev.

Nervesystem:
Våre nerver er livsviktige for kommunikasjonen mellom hjernen og resten av kroppen. Sentralnervesystemet er dessuten essensielt for en normal kognitiv (mental) funksjon. Kalsium og magnesium spiller en viktig rolle for nervesystemet i forbindelse med overførselen av nerveimpulser. I tillegg medvirker B1-, B6- og C-vitamin samt biotin, pantothensyre, niacin, sink og kobber på forskjellig vis til at nervesystemet fungerer normalt.

Øyne:
A-vitamin og sink som finnes i OmniVegan, støtter vedlikehold av et normalt syn. Sink medvirker til en normal omdannelse av bl.a. A-vitamin via sinks involvering i proteinsyntese og som co-faktor for enzymer. Denne omdannelse av A-vitamin er nødvendig for øyets evne til å se.

Hud og hår:
Huden er kroppens største organ og inngår bl.a. i immunforsvaret ved å beskytte kroppens indre mot inntrengende bakterier. A- og C-vitamin, jod, biotin og niacin, som finnes i OmniVegan, er med til å vedlikeholde normal hud, bl.a. ved at støtte dannelsen av proteiner som kollagen og omsetningen av fettsyrer.
OmniVegan inneholder biotin, som også er med til å vedlikeholde normalt hårvekst. Et av symptomene på biotinmangel er nettopp hårtap. OmniVegan inneholder videre kobber, som medvirker til normal pigmentering av hud og hår.

Muskler, hjerte og blod:
Kalsium og magnesium spiller tett sammen i forbindelse med muskelsammentrekninger og overførselen av nerveimpulser. Da hjertet er en muskel, er kalsium og magnesium også meget viktige for de muskelsammentrekninger, som får hjertet til å pumpe blodet rundt i kroppen. B1-vitamin medvirker også til at hjertet fungerer normalt, fordi B1-vitamin støtter energiomsetningen i cellene i hjerte-karsystemet. Dessuten støtter folsyre samt B6- og B12-vitamin og jern dannelsen av normale røde blodlegemer.

Dosering og anbefalt bruk:

Voksne samt barn fra 11 år og opp:
1-2 tabletter daglig


Innhold:
90 tabletter

Innhold i 2 tabletter
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Vitamin A (retinylacetat)

400

µg

50%

Vitamin D3 (cholecalciferol fra alge)

20

µg

400%

Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat)

30

mg

250%

Vitamin C (L-askorbinsyre)

300

mg

375%

Vitamin B1 (thiaminmononitrat)

20

mg

1818%

Vitamin B2 (riboflavin)

20

mg

1429%

Niacin (Nikotinamid)

30

mg

188%

Vitamin B6 (Pyridoksinhydroklorid)

14

mg

1000%

Folsyre (calcium-L-methylfolat)

400

µg

200%

Vitamin B12 (metylkobalamin)

100

µg

400%

Biotin (d-biotin)

200

µg

400%

Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon)

100

µg

133%

Pantotensyre (kalsium-d-pantotenat)

20

mg

333%

Kalsium (Lithothamnium Calcareum)

120

mg

15%

Magnesium (oxid/lithothamniumcalcareum)

58

mg

15%

Sink (zinkbisglycinat)

12

mg

120%

Kobber (kobberbisglycinat)

0,25

mg

25%

Mangan (manganobisglycinat)

0,5

mg

25%

Selen (selenberiket gjær)

160

µg

291%

Krom (Krompikolinat)

150

µg

375%

Molybden (natriummolybdat)

100

µg

200%

Jod (kaliumjodid)

150

mg

100%

Jern (jernbisglycinat)

14

mg

100%

Silisium (siliciumdioxid)

20

mg

-

Bor (natriumborat)

3

mg

-

Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat)

50

mg

-

Inositol (inositol)

50

mg

-

Solsikkelecitin (fosfolipidblend)

50

mg

-

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ovennevnte næringsstoffer, Konsistensmidler (mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer), Overflatebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, kalsiumkarbonat), Tablettens farge (eple, spirulina, sitron og saflor (naturlig farge))

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 6277
Vegan Reg trademark
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.