Oil of Life® Standard - 60 kapsler

Oil of Life® Standard - Kosttilskudd med linfrø- og kjempenattlysolje | Med24.no
Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 2336

Livets Olje Standard - Oil of Life innhold i praktiske kapsler

Danske kostveiledere har kåret Livets Olje Standard til verdens best produserte planteolje inneholdende de essiensielle fettsyrer omega-3 og omega-6 samt GLA. Standardvarianten av Oil of Life er en uraffinert og økologisk olje basert på kaldpresset nattlys og linfrø.

Her får du oljen i form av et kosttilskudd inneholdt i kapsler som er lette å dosere samt ha med på farten. Fås også i en større beholdning på 120 kapsler. Kjøp den her.

Innhold og virkning av Livets Olje

Livets Olje er en blandingsolje som inneholder de essensielle fettsyrer (EFA) som ikke kan dannes i vår kropp. Normalt får vi fettsyrene Omega 3-6- og 9 gjennom kosten, men denne oljen er en god naturlig kilde til supplering av den daglige kosten.

Livets Olje er produsert under særlige kalde temperaturer og lavt press, hvilket gjør at alle aktive plantestoffer er intakte. Det unike ved oljen er det store innhold av planten kjempenattlys som produserer det hormonlignende prostaglandin E1. Det plantebaserte produktet er inneholdt i vegetabilske kapsler, så også veganere og vegetarer kan få nytte av tilskuddet.

Livets Olje er tappet og emballert under famasøytisk kontroll i Danmark og har den optimale balansen mellom fettsyrene.

Dosering

Den anbefalte dosering er 1-3 kapsler, 1-3 ganger om dagen ved behov.

Livets Olje Standard er best i test

Seks av de mest solgte oljer på det danske marked er testet på 2 uavhengige labatorier i henholdsvis England og Skotland på foranledning av Danske Kostveiledere.

Den første test hadde til hensigt å avsløre om det var industriell behandling (raffinering) i oljen. Blant annet ses det etter NaOH (kautisk soda), som er et giftig stoff. Kun 2 oljer ble testet helt frie for reststoffer, altså rene naturlige oljer. Heriblant var Livets Olje.

Den andre testen hadde til hensigt å avsløre oljenes forharskning ved å måle henholdsvis den peroxidine og anisidine verdi. EU standard for forharskning for olje/fettsyreprodukter til konsumbruk skal være under 10.

Livets Olje som var den olje med minst forharskning og med den laveste oxydering hadde en verdi på 0,6.

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.