Mumomega - 75 kaps.

1
Se alle produkter fra Equazen Eye Q
Varenummer: 41449

Mumomega - fiskeolje til gravide og ammende

MumOmega er en spesiell utviklet fiskeolje særlig til gravide og ammende. Mum Omega er et kosttilskudd og er som et supplement til kosten med til å sikre at gravide og ammende får nok omega 3 fettsyrer.

MumOmega har et høyt innhold av DHA fra fisk, kombinert med kjempenattlysolje. DHA er essensiell og finnes i alle celler som en viktig funksjon for bla. byggesten i cellenes membraner.
Det er særlig fokus på innholdet av omega 3 fettsyren DHA i produktet, fordi Morens inntak av docosahexaensyre (DHA) bidrar til normal utvikling av hjernen og øynene hos fosteret og hos spebarn som ammes.

Fiskeoljens nyttige effekt

Oljen i mumomega blir alltid testet av uavhengige laboratorier for eventuelle rester av tungmetaller, pesticider og for å sikre at gjeldende lovgivning om renhet overholdes. Fiskeoljen er sertifisert av de uavhengige organisasjoner “Fish Oil Standards” og “Friend of the Sea”.

Mumomega er utvunnet av små tunfisker som har et naturligt høyt innhold av DHA. DHA fettsyrene i mumomega er naturlige triglycerider og har samme struktur som langkjedet omega 3 fettsyrer i naturlige fisker. Den nyttige effekten oppnås ved et daglig inntak på 200 mg DHA foruten det anbefalte daglige inntak av omega 3 fettsyren for voksne, dvs. 250 mg docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA).

Dosering og anbefalt bruk:

1 kapsel daglig i forbindelse med et måltid.
Kapslene må ikke gis til mindre barn


Innhold: 
75 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

- Omega-3 fettsyrer

600

mg

- EPA

42

mg

- DHA

300

mg

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

fiskeolje 55,8%, Kjempenattlysolje (oenothera biennis) 14,0%, Antioksidant: d-alpha-tocopherol fra soyabønner, Gelatin, Fuktighetsbevarende middel: glyserol og renset vann., Kapselskallet er fremstilt av gelatin fra okse

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Allergener:

Fiskeolje

Opphavsland: EU / England
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Equazen Eye Q
Varenummer: 41449

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.