Eye Q Chews - EPA+DHA+GLA - 360 kapsler

Eye Q Chews - 360 kapsler
Se alle produkter fra Eye Q & Eye Q Chews
Varenummer: 5993

Eye Q Chews er perfekt for barn og kresne voksne ;)

Inneholder Omega-3 og Omega-6 fettsyrer fra Kirunalolje og Kjempenattlysolje.

Eye Q har en intelligent fettsyresammensetning med et høyere innhold av EPA i forhold til DHA fra omega-3-fettsyrer enn andre fiskeoljeprodukter. 

Eye Q lages av kirunalolje kombinert med nattlysolje. Deretter gjennomgår oljen en patentert og kostbar prosess i farmasøytiske produksjonsfasiliteter, som bevarer det høye innholdet av naturlige fettsyrer best mulig.

Kirunalolje er spesielt næringsrik fordi den er laget av små fisk (sardiner og ansjoser) som lever på den sydlige halvkulen hvor vannet alltid er varmt. Dette betyr at fiskene har en annen fettsyresammensetning med et naturlig høyere innhold av EPA enn fisk fra områder med kaldt vann. Det er derfor EyeQ har et naturlig høyere innhold av EPA i forhold til DHA fettsyrer. 

En høy andel EPA hjelper opprettholde en normal hjernefunksjon og bidrar til konsentrasjon og innlæring
Normalt er fordelingen av EPA og DHA i fiskeolje 1,5 deler EPA til 1 del DHA. Men i Eye Q er fordelingen hele 3,2 deler EPA til 1 del DHA. Og det er nettopp EPA som beskytter myelin i hjernen og derfor hjelper nervecellenes impulser. Studier viser at de flerumettede fettsyrene fungerer best i cellemembraner hvis EPA-innholdet er høyt sammenlignet med DHA. 

Eye Q Chews er tyggbare kapsler med smak av jordbær og er helt uten lukt og smak av fisk.

Uten lukt og smak av fisk
Fiskesmaken og -lukten er fjernet av en patentert prosess og samtidig bevarer det høye innholdet av naturlige fettsyrer best mulig. Utarbeidet under farmasøytisk kontroll.

Med jordbærsmak
Smaken fremstilles syntetisk, men så naturlig som mulig.
Naturlig smak som fremstilles av røde bær, kirsebær, jordbær og solbær inneholder salisylater. Disse er fjernet fordi studier viser at noen barn og voksne er følsomme for disse.

Dosering:
For barn fra 1 år og voksne: For best resultat anbefales det å starte med 2 kapsler 3 ganger daglig i 12 uker. Deretter kan dosen reduseres til 2 kapsler daglig. Kapslene kan tygges eller svelge hele. 

Innhold 2 kapsler
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Fiskeolje 800 mg
- Herav EPA 186 mg
- Herav DHA 58 mg
Omega-6 fettsyrer (kjempenattlysolje) 200 mg
GLA (gamma linolensyre) 20 mg
RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kirunalolje (fiskeolje fra sardiner og ansjoser) 59,3%, Kjempenattlysolje (oenothera biennis) 14,2%, Aroma: jordbær, Antioksidant: d-alpha-tocopherol utvunnet av soyabønner, Gelatin, Konsistensmiddel: glyserol, Søtningsstoff: xylitol (E967), Konsistensmiddel: cellulosepulver, (kapselskallen er lavet af oksegelatine)

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
Omega-3 fiskeolje Gummies
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.