Bio-Sport - 240 Kaps. + 30 Tabl.

Bio-Sport - 240 Kaps. + 30 Tabl.
Bio-Sport - 240 Kaps. + 30 Tabl.
Bio-Sport - 240 Kaps. + 30 Tabl.
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4538
Pharma Nord Bio-Sport kosttilskudd er unik sportskur som tilfører kroppen  de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, som bidrar til å opprettholde den rette balansen mellom prostaglandinene i kroppen.

Bio-Sport består av en kombinasjon av kapsler og tabletter. Kapslene inneholder de essensielle omega-3 fettsyrene i form av lett absorberbare, frie fettsyrer og gammalinolensyre som bidrar til å opprettholde den rette balansen mellom prostaglandinene i kroppen. Tablettene inneholder en rekke viktige vitaminer og mineraler med kjente antioksidantvirkninger i kroppen, som hjelper deg med å holde deg fysisk aktiv - selv i de periodene du belaster maksimalt.

Hva er prostaglandiner?
Prostaglandiner er en gruppe av flerumettede fettsyrer som dannes i cellene i hele kroppen. Prostaglandiner regulerer funksjonen av en rekke hormoner i kroppen. Det er fire hovedgrupper av prostaglandiner. Det er involvert i prosesser som inflammasjon, feber og smerte.

Hva er antioksidanter?
Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er kjemisk ustabile molekyler som reagerer med omkringliggende stofferr og skader dem. Antioksidantene beskytter cellenes arvemateriale, proteiner og fett mot det som er kjent som oksidativt stress, ved å tilføre den kjemiske stabiliteten de frie radikalene mangler. Man unngår dermed at cellene blir skadet. Antioksidanter kan være vitaminer, men en rekke andre stoffer i maten har også antioksidantvirkning i kroppen.

Dannelse av frie radikaler
Vi kan ikke unngå dannelsen av frie radikaler i legemet. De utvikles mens vi puster, og de dannes fra maten vi spiser. Noen aktiviteter er imidlertid med på å utvikle flere frie radikaler enn andre. Røyking, luftforurensning, alkoholforbruk, men også sport og annen hard, fysisk aktivitet utvikler store mengder av frie radikaler i kroppen. Derfor har vi behov for antioksidanter.

Pharma Nord Bio-Sport er et kombinasjonspreparat for aktive idrettsutøvere og mosjonister.
  • Unik sportskur
  • Inneholder fettsyrene omega-3 og omega-6 og mineraler, inkludert SelenoPrecise
  • Inneholder vitamin C, noe som bidrar til å opprettholde normal immunfunksjon i forbindelse med hard fysisk anstrengelse
Innhold og dosering
8 kapsler og 1 tablett hver dag for voksne og barn over 11 år

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.