OmniKrill / Omni-Krill - 60 kaps.

Omni Krill 60 kapsler
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 5183

Biosym OmniKrill 60 kapsler - Krill olje av beste kvalitet

OmniKrill med nytt design, men samme gode innhold!
Omni-Krill er en god, naturlig kilde til Omega-3 fosfolipider, Astaxantin og cholin som som hurtig tas opp i kroppen.

OmniKrill har sin opprillese i havet omkring Antarktis, hvor krill (lyskreps) lever i store kolonier. Krillolje tilfører kroppen Omega-3 fettsyrene EPA og DNA.

Oljen i Omnikrill er pakket inn i en liten og svelgevennlig kapsel som også er fremstilt av fisk. OmniKrill smaker ikke av fisk og gir heller ikke fiskeoppstøt.

Omnikrill anbefalt daglig dose:
1-2 kapsler daglig. Produktet bør inntas med frokosten og skal oppbevares tørt og ikke for varmt. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Omnikrill inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal fuksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til normal hjertefunkson. Disse effektene oppnås ved å ha et dagsinntak på henholdsvis 250mg DHA og 250mg EPA og DHA.

OmniKrill er seritifisert av Friend of the Sea som er en ledende international organisasjons for produkter basert på bæredyktig fiskeri. OmniKrill oppfyller dermed Friend of the Seas bæredyktighetskriterier.

OmniKrill er integreret i Biosym Pure, som er Biosyms kvalitetsmerke, som gir forbrukerne en unik mulighet for å se renhetsanalyser av Biosyms marine- og plantebaserte oljer. Via Batch-nr./L-nr. kan forbrukeren gå inn på www.biosym.dk og klikke seg frem til analyseresultatet for akkurat det preparatet de står med i hendene. Analysene er alle utført av et uavhengig laboratorium.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
  1. Kosttilskudd
  2. Oljer
  3. Krill-olje
Friend of the Sea

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.