SelenoPrecise - 60 Tabl.

SelenoPrecise - 60 Tabl.
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4550

Pharma Nord SelenoPrecise kosttilskudd er det originale selenpreparatet med 100 mcg av det godt dokumenterte og patenterte SelenoPrecise selengjæret

Produktet utmerker seg ved å dokumentere for en høy tilgjengelighet og jevn kvalitet:

SelenoPrecise, Pharma Nords patenterte selengjær inneholder, i tillegg til organisk bundet selenomethionin, mer enn 30 ulike organiske selenforbindelser. 

  • 89% av seleninnholdet blir absorbert i kroppen
  • 15 laboratorier i 12 forskjellige land har målt L-metionin selen innholdet i SelenoPrecise å være 67%

Vitenskapelig dokumentert

Det har publisert over 40 vitenskapelige artikler om kvaliteten, det stabile seleninnholdet på 81%, den høye absorbsjonen og sikkerheten ved SelenoPrecise. Dette gjør preparatet til en spesielt godt dokumentert kilde til selen, og det er også grunnen til at SelenoPrecise blir brukt til vitenskapelige studier og forskningsprosjekter verden over. 

Hvorfor så mange selenkilder?

SelenoPrecise inneholder mange forskjellige kilder til selen, fordi det har vist seg at hver av dem har forskjellige funksjoner i kroppen. Ved å levere et bredt spekter av selenformer, er det mulig å etterligne den naturlige selenvariasjonen som finnes i et balansert kosthold. Dette antas å ha den største helsefordelen. 

Hva er selen?

Selen er et essensielt sporelement, som er involvert i et bredt spekter av seleno-proteiner og selen-avhengige enzymer som er avgjørende for menneskers helse og velvære. Et av disse enzymene, glutathionperoxidase (GSH-PX), har en rekke viktige funksjoner i kroppen og bidrar til å opprettholde en god helsetilstand. Selen er også viktig for kroppens produksjon av stoffskiftehormoner. Det er kjent at selen inngår i biologiske prosesser som blant annet er viktige for vedlikehold av: 

  • et normalt immunforsvar
  • skjoldbruskkjertelens funksjon
  • dannelse av sperm
  • cellebeskyttelse
  • hår og negler

Anbefalt daglig dose:

1 tablett


Innhold: 60 tabletter

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Selen

100

µg

Ingredienser:

Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Antiklumpningsmiddel (dicalciumphosphat), Mineral (selenoprecise, selenberiket gjær), Anti-sammenbakningsmiddel (silikadioksid), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, talkum), Stabilisator (magnesiumsalte af fedtsyrer), Fargestoff (titandioksid)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.