Bio SelenoPrecise - 150 Tabl.

Bio SelenoPrecise - 150 Tabl.
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4551

Referanseprodukt med dokumentert stabilt og høyt opptak

Bio-SelenoPrecise fra Pharma Nord er det eneste selentilskudd med et dokumentert, ensartet innhold av aktivt selen med et opptak i kroppen på 88,7% for hvert eneste batch.

Selen er et livsviktig sporstoff som inngår i en lang rekke seleno-proteiner og selenavhengige enzymer med betydning for menneskets helse og trivsel. Et av disse enzymer er glutathionperoxidase (gsh-pX) som har en rekke viktige funksjoner i kroppen og medvirker til å oppretholde en god sunnhetsstatus. Selen er også viktig for kroppens produksjon av stoffskiftehormon.
Man vet at selen inngår i biologiske prosesser som har betydning for opprettholdelsen av blant annet et normalt immunforsvar, skjoldbruskkjertlens funksjon, dannelse av sædceller, cellebeskyttelse mot oksidativt stress, normalt hår og normale negler.

Bio-SelenoPrecise inneholder mange forskjellige selenkilder. Dette skyldes at de hver især har forskjellige og viktige funksjoner i organismen. Ved å tilføre forskjellige selenformer, kan man etterligne den naturlige selen-variasjonen som finnes i allminnelig kost. Ved å gjøre dette oppnås den største sunnhetsmessige gevinst.

Det er dokumentert gjennom vitenskapelige artikler at kvaliteten av produktet er god, at innholdet av selen er stabilt på 81% samt at sikkerheten ved SelenoPrecise er god og at produktet har en meget høyt opptak. Dette gjør preparatet til en særdeles veldokumentert selenkilde og er samtidig årsaken til at SelenoPrecise brukes til vitenskapelige undersøkelser og forskningsprosjekter i hele verden.

Selen inngår i biologiske prosesser som blant annet har betydning for opprettholdelsen av 

  • Et normalt immunforsvar
  • Skjoldbruskkjertlens funksjon
  • Dannelse av sædceller
  • Cellebeskyttelse mot oksidativt stress
  • Normalt hår og normale negler

Produktet er fremstilt i Danmark under farmasøytisk kontroll og produktet er blitt utvalgt som det europeiske referanse-produkt for selenberiket gjær.

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Selen

100

µg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke faslagt.
Ingredienser:

Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Antiklumpningsmiddel (dicalciumphosphat), Mineral (selenberiget gær (SelenoPrecise©)), Konsistensmiddel (siliciumdioxid), Antiklumpningsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), Overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.