Scanalka mineraler - 1000 stk

Scanalka mineraler - 1000 stk
Se alle produkter fra Berthelsen Health Group
Varenummer: 395

Scanalka mineraler er et vegetabilsk mineraltilskudd med 12 mineraler og 72 spormineraler fra rødalgen Lithothamnion Calcareum

Scanalka® Mineraler er et allsidig vegetabilsk kosttilskudd med mineraler som har uvurderlig betydning for organismen, da de er grunnleggende byggestener for hele kroppens struktur, og dermed hjelper til med å vedlikeholde alle kroppens funksjoner. Kroppen kan ikke selv danne mineraler, så disse skal tilføres gjennom en sunn, variert og næringsrik kost, eventuelt supplementert med kosttilskudd. 

Tablettene inneholder det nye multimineralkomplekset Aquamin®. Aquamin® er rikt på bioaktivt og lettoptakelig kalisum, magnesium og 72 andre spormineraler. Den unike strukturen hos Aquamin® er porøs, som er med på å gjøre mineralene letter å oppta for kjpååen. 

Scanalka® Mineraler ble først lansjert i 165 under navnet Minalka, og har siden hatt flere navn. Siden tablettene igjen har blitt oppdatert, har DFI igjen valgt å endre navnet. 

Tablettene er små og enkle å svelge. Oppbevares tørt og tett. 

Ingredienser:

Kaliumsitrat, Aquamin algemineral, Magnesiumsitrat, Natriumcitrat, Jernsitrat, Sinkgluconat, Selengjær Lyside 2000, Mikrokrystallisk cellulose, Overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk) glycerin), Mangangluconat, Kobberglukonat, Krompicolinat, Natriummolybdat, Kaliumiodid

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.