Puori gavepose med M3 60 kaps. og CP1 10 g.

Puori gavepose med M3 60 kaps. og CP1 10 g.
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 41950

Puori M3 Magnesium i premium kvalitet - minsker blant annet tretthet og hjelper med å opprettholde et normalt syre-base-stoffskifte

Magnesium inngår i over 300 enzymprosesser og sammen med Vitamin B6 bidrar det til å minske tretthet og utmattelse, et normalt energistoffskifte samt nervesystemets normale funksjon. I produktet anvendes utelukkende Magnesium og Sink i organiske forbindelser, som sikrer høy bio-tilgjengelighet sammenlignet med uorganiske former. Sink bidrar til et normalt syre-base-stoffskifte samt normal omsetning av fett, karbohydrater og protein.

Les mer her!

Med Puori CP1 får du hele 10 g rene hydrolyserede kollagenpeptider pr. porsjon - dette sikrer deg en optimal absorbering samt funksjon i kroppen

Kollagen er et protein som forefinnes i kroppen. Det finnes i hele kroppen - men hovedsaklig i muskler og bindevev, hvor det har en særlig viktig rolle i forhold til dannelse av og funksjon av hud, hår, negler, ledd, sener og knokler.
CP1 fra Puori er et rent og naturlig pulver med en nøytral smak, så du lett kan oppløse det i både kalde og varme drikker. Det er en lett og bekvem måte hvor du kan sikre deg å få de riktige, vitale byggesteiner for kroppen. CP1 inneholder kollagen typene 1 og 3 stammende fra kveg. 

Les mer her!

Inngår i kategoriene
Magnesium

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.