Kundeservice
0 varer
Kurv
EPA-GLA + (fiskeolje) - 220 stk.
EPA-GLA + (fiskeolje) - 220 stk.

EPA-GLA + (fiskeolje) - 220 stk.

299,00 NOK
-40%
495,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(28)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

EPA-GLA+ fra Biosym er et spesielt kombinasjonpreparat med et unikt innhold av de essensielle Omega-3 og omega-6-fettsyrene i sin reneste form

EPA-GLA+ er mye mer enn "bare" en fiskeolje!

EPA-GLA+ er et av de reneste fiskeoljepreparatene på markedet. EPA-GLA+ er en stabil og naturlig olje med en kombinasjon av fiskeoljer og andre oljer, som er sammensatt med fokus på hjerte, hjerne og syn.

 EPA-GLA+ inneholder også Omega-9 fettsyrer og GMO-fri Lecithin. Produktet inneholder oljene i sine høyeste form, som betyr at oljene er lett opptakelige av kroppen, og derfor faktisk fungerer.

Essensielle fettsyrer må tilføres kroppen på samme måte som f.eks. vitaminer fordi kroppen ikke kan produsere disse essensielle byggesteinene selv.

Fettsyrene i deres høyeste form -som de som finnes i EPA-G+LA - har gjennom mange forsøk vist seg å bidra til god helse, siden de er involvert i så mange viktige prosesser i kroppen. Et overveldende antall studier over hele verden demonstrerer hvor gunstige flerumettede fettsyrer i deres høyeste form er for helsen vår. F.eks. bekrefter forskningen meget overbevisende, at de høyeste flerumettede fettsyrene har gunstig effekt på en rekke organer og tilstander, som at:

Andre viktige effekter vil bli lagt til listen i de kommende årene, ettersom de mange positive resultatene har inspirert til ytterligere forskning på dette spennende området.

I EPA-GLA+ er sammensetningen alltid justert i henhold til vår nyeste kunnskap om det daglige behov for fettsyrer.

Anbefalt daglig dose er 4 kapsler.


Fiskeoljen i EPA-GLA+ er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea, som anerkjenner at fiskeoljen stammer fra bæredyktig fiskeri.

Innhold per kapsel og per anbefalt døgndose (4 kapsler)

Fiskeolje. Naturlig stabil olje frea villfisk. Smaksnøytral2400mg
Lecithin. Flytene Lecithin fra GMO-fri Soyaolje1400mg
Agurkurt (Borago officinalis). Kaldpresset1200mg
Langkjedet fettsyrerper kapsel4 kapsler
Omega-3
EPA110mg440mg
DHA75mg300mg
Omega-6
GLA67,5mg270mg
Omega-7
Palmitoleinsyre55mg220mg
Omega-9
Oljesyre175mg700mg
Andre
Linolsyre250mg1000mg
Fosfolipider137,5mg550mg
Cholin11mg45mg

Varenummer: 934
Friend of the Sea
Ingredienser: fiskeolje, soyalecithin, agurkurtolje, fiskegelatin, fuktighetsbevarende middel: glyserol
Allergener: Fisk, Soya
Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes i stedet for et variert kosthold. Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Bør kun brukes av gravide kvinner og små barn etter avtale med helsesøster eller lege. Kosttilskudd som ikke er merket spesielt for barn eller ungdom skal ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832