Bio-Fiber - 120 Tabletter

Bio-Fiber - 120 Tabletter
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4528

Pharma Nord Bio-Fiber er en konsentrert kosttilskuddstablett med fiber som inneholder 80% kostfiber, som er det høyeste oppnåelige så langt.

Bio-Fiber er et kosttilskudd uten tilsatte næringsstoffer. Hver tablett inneholder en balansert blanding av 520 mg av naturlige, løselige og uløselige vegetabilske fibertyper i tablettform som kommer fra sukkerroer og eplepektin. Bio-Fiber brukes til å kompensere for mangler i moderne fiberfattig kosthold. 

Hva er kostfiber?

Det er to kategorier av kostfiber, løselig og uløselig. De løselige fibrene blir gelé-aktig sammen med væske og er i stand til å binde vann i en mengde som kan være opp til 15 ganger sin egen vekt. Et kosthold med denne type fiber vil gi tarminnholdet mer fylde og øke tiden maten oppholder seg i tynntarmen, hvor opptaket av næringsstoffer foregår. Uløselig fiber vil også absorbere en del av vann, men ikke på langt nær så mye at de vil oppløses. En del av fiberinnholdet vil fungere som næring for den naturlige tarmfloraen og gjæringen. Denne type fiber vil redusere tiden maten forblir i tarmen, og akkurat som de løselige fibrene vil de gi mer fylde til tarminnholdet. Kostfiber finnes naturlig i mange ubehandlete matvarer. De tilhører gruppen av karbohydrater som vi ikke fordøyer eller fordøyer dårlig, dvs. nedbrytningen til sukkerstoff og stivelse ved hjelp av fordøyelsesenzymer. 

Norske kostvaner

Norske kostvaner har endret seg betydelig i løpet av de siste 100 årene. For 100 år siden utgjorde fiberrike kornprodukter, frukt og grønnsaker en viktig del av kostholdet. Siden har fiberandelen falt i takt med økningen i industriell foredling av kostholdet. Utviklingen har gått i retning av økt foredling av mat, og dermed reduseres det naturlige fiberinnholdet eller så fjernes det helt. 

Anbefalt daglig dose:

4 tabletter


Innhold: 120 tabletter

Anbefalt daglig dose, 4 tabletter, innholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Kostfibre 1840 mg
Ingredienser:

Oppløselige og uoppløselige fibre fra sukkerroer og sitrusskal-, Antiklumpningsmiddel (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalt av fedtsyrer, silicsiumdioksid), Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.