Bio-Fiber - 120 Tabletter

1
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4528

Bio-Fiber er god for din fordøyelse

Bio-Fiber er et kosttilskudd uten tilsatte næringsstoffer. Bio-Fiber tablettene inneholder et miks av naturlige, oppløselige og uoppløselige vegetabilske fiber-typer. Disse fibertyper stammer fra sitruspektiner og sukkerroer. Sukkerroene er gode for kroppens avføringsvolum, hvilket forbedrer fordøyelsen.

Ønsker du en balansert, sunn og variert kost, skal din kost inneholde både oppløselige og uoppløselige fibre. Ved å innta Bio-Fiber daglig, kan du lett og raskt kombinere disse to fibertyper. Fibrene sørger for at tarmens funksjoner fungerer optimalt. Dette har blitt et problem i takt med at de norske matvaner har endret seg. Dette skyldes at innholdet av fibre i forarbeidede matvarer er reduaert. Ønsker du å øke andelen av fibre i din kost, bør du altså velge å spise rene og naturlige matvarer fremfor forarbeidede.

EUs Fødevare Sikkerhetsagentur (EFSA) har vurdert dokumentasjonen bak produktets innhold av sukkerroefibre og anerkjenner følgende angivelse:

  • Bidrar til å øke avføringens volum

Tablettene er lette å svelge og er fremstilt under farmasøytisk kontroll.

Dosering og anbefalt bruk

4-12 tabletter etter behov for voksne samt barn på 11 år og over.
Sørg for å ta tablettene sammen med rikelig væske, det gir den beste utnyttelse.

Det anbefales å starte med 4 tabletter daglig.
Deretter kan det gradvist økes med 2 tabletter daglig - dette for at kroppen får mulighet for å venne seg til det økte fiberinntak. Et økt fiberinntak kan nemlig gi tarmluft og derav følgende flatulens. Økes doseringen av fibre langsomt, kan fordøyelsessystemet nå å tilpasse seg forandringene.


Anbefalt daglig dose, 4 tabletter, innholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Kostfibre

1840

mg

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Oppløselige og uoppløselige fibre fra sukkerroer og sitrusskal-, Antiklumpningsmiddel: polyvinylpyrrolidon, Fyllemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumsalter av fettsyrer og Silisiumdioksid, Overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.