Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kaps.

Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Nordic Herbals - Aktivt Forsvar, 60 kapsler
Se alle produkter fra Nordic Herbals
Varenummer: 44193

NYHET: Aktivt forsvar fra Nordic Herbals - unikt og bærekraftig sammensatt til immunforsvaret fra naturen

Aktivt Forsvar er basert på ekstrakt av Haematococcus pluvialis algen, beta-glucan fra gjær, samt ekstrakt av kvan frø, som alle mottar stigende oppmerksomhet og interesse.
 
Haematococcus pluvialis algen blir omtalt som naturens kraftigste antioksidant og inneholder astaxanthin. Astaxanthin er kjent som det fargestoff som gir laksen den flotte røde farge. Beta-glucan fra gjær er et naturlig forekommende kompleks av sukkerstoffer, som er undersøkt i flere studier. Kvan har blitt kaldt nordens ginseng og brukt siden vikingtiden. Dette resulterte kanskje i at kvan på latin ble navngitt Angelica - som betyr engel.

Innhold med registrerte helsepåstander – din trygghet

Aktivt Forsvar inneholder dessuten selen, vitamin C, sink og vitamin D. Alle 4 innholdsstoffer bidrar til immunsystemets normale funksjon. Videre beskytter selen, sink og C-vitamin cellene mot oksidativt stress, som er en ubalanse i kroppen, hvilket kan føre til sykdom.

Vitamin C øker dessuten jernopptaket i kroppen. Jern forbedrer din motstandskraft mot infeksjoner, blant annet fordi immunsystemet er avhengig av jern. I tillegg bidrar vitamin C med å redusere tretthet og utbrenthet, så du kan føle deg frisk.

Sink bidrar til en normal kognitiv funksjon, som er din evne til å være velopplagt. 

Vitamin D bidrar til å vedlikeholde normale bein, tenner og en normal muskelfunksjon. Helsemyndighetene anbefaler at voksne inntar et daglig tilskudd av D-vitamin i vinterhalvåret.

Nordic Herbals har en bærekraftig tilgang til kosttilskudd

Aktivt Forsvar kapsler er fri for fargestoffer og aromastoffer. Kapslene er produsert ved bruk av vedvarende energi og leveres i en bærekraftig emballasje uten engangsplast. Når det ikke er flere kapsler i aluminium beholderen, kan du levere den til gjenbruk eller anvende den til akkurat det du vil. Vi har gjort plass til at du kan skrive på labelen på lokket.

Et samarbeid med Growing Trees Network, betyr at de planter ét tre i Danmark hver gang de har levert en måneds behandling av deres kosttilskudd. Et tre som du kan være med til å plante - ved å kjøpe og anvende ditt kosttilskudd. 

Dosering og anbefalt bruk:

2 kapsler til voksne, som inntas med middagsmåltidet eller et glass vann.


Innhold:
60 kapsler

2 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

1,3/1,6 Beta-glucan fra gjær

250

mg

Vitamin C

240

mg

Havalge ekstrakt

80

mg

Sink

10

mg

Kvanne frøekstrakt

1

mg

Selen

55

µg

Vitamin D

50

µg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke faslagt.
Ingredienser:

1,3 / 1,6 Beta-glucan fra gjær (Saccharomyces cerevisiae), Vitamin C (askorbinsyre), Havalge ekstrakt (Haematococcus pluvialisalge), Sink (sinkoksid), Kvanne frøekstrakt (Angelica archangelica, L.), Selen (L-selenmethionin), Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), Rismel, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Immunforsvar

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.