Pomegranat Complex - 90 kap

Pomegranat Complex - 90 kap
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 4400

Pomegranat Complex kapsler - 90 stk.


Da forskere i 1990 sammenlignet antioksidanter fra frukt og grønnsaker, fant de ut at granateple toppet listen over kraftige antioksidanter. Etter videre studier har det vist seg at hele granateplet sin bestemte fenol-profilen har størst helsefremmende effekt.Det får vi fra kjernene i granateplet som magen ikke kan fordøye.

Antioksidanter er viktige våpen i kampen mot de frie radikaler som kan skade cellene våre. Granateple er pakket med antioksidanter og er derfor en spennende frukt å bruke når det gjelder subsidier for helsen vår.

Ekstrakter av hele granateple
Pomegranat Complex granateple ekstrakt inneholder i standardisert form de prominente antioksidantene bak fruktens evne til å bekjempe frie radikaler. Men hemmeligheten ligger andre steder enn i disse potente ellagiteanniner. Forholdet mellom fruktens aktive substanser - "naturlig spektrum" er bevart. Det store utvalget av aktive stoffer gir kroppen en effektiv synergi som ikke er tilstede i isolerte granateple stoffer. 

Med sitt naturlige balanserte innhold av polyfenoler gir Pomegranat Complex antioksidant og ernæringsmessige positive stoffer som finnes i hele granatepler - og det er ingen sukker, kalorier og tilsetningsstoffer.

Latinsk navn: Punica granatum


Innhold 2 kapsler
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Granatepleekstrakt

850

mg

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Granatepleekstrakt (Punica granatum L.), Gelatin (fra okse), Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), Anti-sammenbakningsmiddel (siliciumdioxid)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Inngår i kategoriene
Hud, Hår & Negler Diverse

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.