Pomegranat Complex - 90 kap

Pomegranat Complex - 90 kap
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 4400

Pomegranat Complex kapsler - 90 stk.


Da forskere i 1990 sammenlignet antioksidanter fra frukt og grønnsaker, fant de ut at granateple toppet listen over kraftige antioksidanter. Etter videre studier har det vist seg at hele granateplet sin bestemte fenol-profilen har størst helsefremmende effekt.Det får vi fra kjernene i granateplet som magen ikke kan fordøye.

Antioksidanter er viktige våpen i kampen mot de frie radikaler som kan skade cellene våre. Granateple er pakket med antioksidanter og er derfor en spennende frukt å bruke når det gjelder subsidier for helsen vår.

Ekstrakter av hele granateple
Pomegranat Complex granateple ekstrakt inneholder i standardisert form de prominente antioksidantene bak fruktens evne til å bekjempe frie radikaler. Men hemmeligheten ligger andre steder enn i disse potente ellagiteanniner. Forholdet mellom fruktens aktive substanser - "naturlig spektrum" er bevart. Det store utvalget av aktive stoffer gir kroppen en effektiv synergi som ikke er tilstede i isolerte granateple stoffer. 

Med sitt naturlige balanserte innhold av polyfenoler gir Pomegranat Complex antioksidant og ernæringsmessige positive stoffer som finnes i hele granatepler - og det er ingen sukker, kalorier og tilsetningsstoffer.

Latinsk navn: Punica granatum


Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.