Bio-karnitin - 50 Kapsler

Bio-karnitin - 50 Kapsler
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4518

Pharma Nord Karnitin kosttilskudd er en naturlig aminosyre

Mer om Bio-karnitin
Bio-karnitin er vegetabilske kapsler med 250 mg ren L-karnitin i hver. Produksjonen av Bio-karnitin utføres under farmasøytisk kontroll etter GMP-protokollen og Pharma Nord garanterer for kvaliteten. Man kan derfor være trygg på at innholdet tilsvarer det som står på pakningen.
Bio-karnitin er produsert ved hjelp av en unik produksjonsprosess basert på gjæring. Denne metoden, som bærer kvalitetsmerket Carnipure ™, er i stand til å produsere L-carnitin på samme måte som i naturen. Resultatet er rent, naturidentisk L-karnitin.

Hva er karnitin?
Karnitin er en ikke-essensiell vannløselig aminosyre som har egenskaper som ligner på et vitamin. Med "ikke-essentiel" menes det at kroppen under normale omstendigheter selv kan produsere karnitin i lever og nyrer fra aminosyren lysin med hjelp fra aminosyren metionin og vitamin C. I tillegg inngår jern, vitamin B6 og niacin i en rekke enzymatiske prosesser. Det er bare L-formen av karnitin som er nyttig for mennesker.

Hva gjør karnitin?
Karnitin er en del av kroppens normale energiproduksjon og fettstoffskifte. Aminosyren har en positiv effekt på kroppens energiomsetning ved å medvirke i transporten av langkjedete fettsyrer inn i cellenes energiproduserende organer, som kalles mitokondrier. Dette gjør at karnitin hindrer generell tretthet. Mesteparten av kroppens karnitin er i muskelvevet og i hjertemuskelen. Normal sperm også inneholder også karnitin. 

  • Karnitin er en naturlig aminosyre som er en del av cellendes energistoffskifte
  • Bio-karnitin inneholder 250 mg av ren L-karnitin
  • Vegetabilske kapsler som er lette å svelge

Pharma Nord Karnitin kosttilskudd er en naturlig aminosyre som, gjennom en positiv innvirkning på cellenes energistoffskifte, gir kroppen mer energi. Bio-karnitin inneholder 250 mg av ren L-karnitin i lettsvelgelige og vegetabilske kapsler. 

Dosering
1 kapsel daglig for voksne og barn fra 11 år og oppover. 

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

L-carnitin

250

mg

Ingredienser:

L-carnitin-L-tartrat, Fyllemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Kapselskal: hydroxypropylmethylcellulosa, Antiklumpningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror och siliciumdioxid, Färgämne: titandioxid

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.