Biosym L-Arginin - 90 kap

Biosym L-Arginin kosttilskud aminosyre nitrogenoxid kapsler - Med24.dk
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 36054

Biosym L-Arginin er en semi-essensiell aminosyre som inngår i flere fysiologiske prosesser

L-Arginin er en aminosyre som opptas gjennom kosten (bl.a. fra kalkun, egg, melk, hvitløk, soya, brune ris m.m.) eller omdannes av kroppen ut i fra andre aminosyrer. Kroppen kan normalt selv produsere tilstrekkelige mengder av denne aminosyren, dog kan det oppstå tilfeller hvor kroppens behov ikke dekkes naturlig, slik som ved hurtig vekst, stress eller andre dysfunksjoner i kroppen. 

L-Arginin kosttilskuddet fra Biosym inneholder også sink og krom, som begge støtter effekten av L-Arginin. Som en bonus bidrar krom til en normal omsetning av makronæringsstoffer og til å vedlikeholde et normalt blodsukkernivå. Sink bidrar til en normal proteinsyntese og til en normal funksjon av immunsystemet. 

Aminosyren L-Arginin:

Aminosyreren L-Arginin er bl.a. involvert i kroppens produksjon av signalstoffet NO (nitrogenoksid). Denne signalmolekylen har flere viktige fuksjoner, blant annet for å få den glatte muskulaturen i blodkarene til å slappe av og dermet utvide blodkarene. L-Arginin inngår også i andre fysiologiske prosesser, herunder proteinsyntesen og utskillelsen av overskuddsnitrogen i form av urinstoff. L-Arginin kan i tillegg omdannes til glukose og kreatin. 

Hvem anbefales L-Arginin?

L-Arginin kan være av nytte for flere målgrupper, for eksempel idrettsutøvere for å danne kreatin, eller andre som har fokus på å danne nitrogenoksid, som har en effekt på bl.a. blodsukkeret eller blodkarene. 

Anbefalt daglig dose:

Voksne og barn over 11 år: 1-2 kapsler 3 gangr daglig
L-Arginin kan også inntas flytende, kapselen kan enkelt åpnes og innholdet kan blandes i f.eks. yoghurt. 


Innhold: 90 kapsler

3 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
L-Arginin 1200 mg
Sink 4,5 mg
Krom 18 µg
Ingredienser:

L-Arginin Hydrochlorid, Sink (zinkbisglycinat), Krom (chrompicolinat), Vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, Silisiumdioksid, Overflatebehandlingsmidler (hypromelose, glyserol)

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
Aminosyrer
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.