LactoLady - 30 stk.

LactoLady - 30 stk.
Se alle produkter fra Vitabalans Oy & Lacto Lady
Varenummer: 7307

LactoLady - 30 tabletter

Med 1 milliard cfu levende melkesyrebakterier og 800 mg tranebærekstrakt gir LactoLady en naturlig beskyttelse av urinveiene.

Tranebær inneholder flavonoider (proanthocyanider), som har vist seg å beskytte urinveienes slimhinner mot bakterier, som forårsaker infektioner. Det er påvist, at tranebær flavonoider, om inntas i form av tabletter eller saft, utskilles i urinen. I blæren forhindrer de E. Coli sykdomsfremkallende bakterier i å binde seg til slimhindene og forårsaker infeksjoner.

Melkesyrebakterier hører til den mikroflora, som beskytter slimhinnene i urinveiene og intime områder. Slimhinnene er disponert for eksterne skadelige bakterier, hvis slimhinnene mister melkesyrebakteriefloraen. LactoLady inneholder spesielt melkesyrebakterier, som overveiende finnes i urinveienes slimhinner.

Inneholder ikke sukker, laktose, gluten, gjær eller melk eller soya proteiner. Tranebær produkter kan endre virkningen av antikoagulantia.

Ingredienser:

tranebær ekstrakt, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Maisstivelse*, Fyllemidler (calciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), Croscamellose, E551 siliciumdioxid

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Opphavsland: Finland
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.