Puori Synbiotics SB3 - 30 stk

Puori Synbiotics SB3 - 30 stk
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Puori & Purepharma
Varenummer: 22418

Produktbeskrivelse

Innhold
Anmeldelser

Puori Synbiotics SB3 er en spennende kombinasjon av melkesyrebakterier, fiber og vitamin C.

Melkesyrebakterier er levende bakterier som forekommer naturlig i tarmen vår. De er sunne mikroorganismer som har en gunstig virkning på kroppen. De hjelper med å bryte ned maten vi spiser og beskytter mot uønskede bakterier. Med SB3 får du 13 milliarder levende melkesyrebakterier, som er fordelt på de mest veldokumenterte bakteriestammene Bifidobacterium BB-12® and Lactobacillus fermentum PCC®.

Fiber er næring som fremmer veksten av de gode melksyrebakteriene, og når melkesyrebakteriene og fibrene kombineres utgjør de en del av den synergi som i SB3.

Vitamin C er et vannløselig vitamin og et svært kraftig antioksidant som beskytter cellene og bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar.

Denne blandingen av melkesyrebakterier, fiber og vitamin C er frysetørket og pakket i pulversticks - de er individuelt pakket slik at det er lettere å ta dem overalt.

Kroppen trenger et godt immunforsvar for å beskytte cellene mot daglig slitasje. Det er spesielt viktig under og etter trening, når kroppen skal resitutere. Derfor inneholer SB3 200 mg vitamin C, som beskytter cellene mot oksidativt stress og bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

Bruksanvisning:
Hver stick har en naturlig smak av tranebær og kan blandes i et glass vann, i juice eller yoghurt. Man kan også ta det direkte uten oppløsning i væske.Ta ut innholdet i en SB3 stick som et daglig kosttilskudd 30 minutter før eller sammen med et måltid.  

Pakken inneholder 30 sticks hver på 4,5 g. Det anbefales å ta en stick daglig.

Ingredienser:
Frukto-oligosakkarider, inulin, Vitamin C (askorbinsyre), bifdobacillus (BB-12*), pektin, naturlig tranebærsmak, lactobacillus fermentum (PCC*)

Glutenfri segl Vegan Friendly Laktose Fri Halal

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.