Spirulina 500 mg Økologisk - 320 stk

Spirulina 500 mg Økologisk - 320 stk
Se alle produkter fra DinSundhed
Varenummer: 3848

Spirulina er en blågrønn planktonalge med et høyt innhold av amminosyrer, B12 og fytopigmenter.

Spirulina er et tradisjonelt kosttilskudd fra mange kulturer. Det er en planktonalge som har en veldig uvanlig ernæringsmessig profil. Den inneholder 62% aminosyrer, er verdens beste kilde til vitamin B12, og inneholder et helt spektrum av fytopigmenter, blant annet naturlig karoten og xantofyl. 

Celleveggene i et spirulina-molekyl består av et sukker- og proteinkompleks som adskiller seg fra andre algearter ved at det er veldig lett å fordøye. Spirulina inneholder 100 ganger mere betakaroten enn gulerøtter, 50 ganger mere jern enn spinat, 10 ganger mere kalsium enn melk, 5 ganger mere klorofyll enn grønne blader og 3 ganger mere protein (alle de essensielle aminosyrene) enn fisk og 2½ gange mere B12 vitamin enn lever. 

Spiruline er styrkende for immunforsvaret, blant annet gjennom sitt høye innhold av phycocyanin. Spirulina er også et probiotika, som gir næring til tarmfloraen. 

Ingredienser:

Spirulina maxima

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.