Kundeservice
0 varer
Kurv
Juhldal Natural Liquid Soap No. 1 - 250 ml
Juhldal Natural Liquid Soap No. 1 - 250 ml

Juhldal Natural Liquid Soap No. 1 - 250 ml

67,00 NOK
-9%
74,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(4)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Natural Liquid Soap No.1 er - akkurat som Wonder Lotion urtekrem - skapt på grunnlag av helseforsker Jørgen Juhldals omfattende studier av de mange fordelene som de gamle medisinske urter har på huden vår.

Natural Liquid Soap no. 1 kan samtidig hjelpe brukeren med alle tre biologiske prosesser:

1. Forbereder huden bedre på natursæbens renselsesprosesser.

2. Utfører en dypere og mer grundig rensing av huden uten at hudens naturlige egenbeskyttelse evne (immunsystemet) blir svekket.

3. Utfører en påfølgende "forsegling" av huden, og etterlater huden myk og ungdommelig glatt - og ekstra beskyttet, mens huden fortsatt kan puste helt fritt.

Med den orginale Natural Liquid Soap No. 1 vil man oppleve friheten som kommer med en helt ny, naturlig form for rensing av huden. Naturlig såpe brukes hvor som helst på kroppen og i ansiktet. Da sammensetningen av Natural Liquid Soap er beslektet med Juhldal Wonder Lotion urtekrem, til disse to utmerket til bruk sammen - på samme tid både effektiv og pleiende!

Bruksanvisning: Natural Liquid Soap No. 1 din gode kvalitet og hudbeskyttende effekt gjør at den kan brukes flere ganger daglig.Varenummer: 967
Ingredienser: Aqua (vann), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Chloride, Yucca Schidigera Stem Extract, Glycerin, Bromelain (Ananas Enzym), Arctium Majus Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Maltodextrin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Utilfreds kunde - 09-07-2012 
Virker ikke imod bumser, så lad være med at vask ansigtet med det.
Skrevet av Anja - 25-02-2012 
Jeg har tidligere anmeldt denne sæbe, og var på det tidspunkt utrolig glad for den. Producenten har nu valgt at ændre på sæben, og jeg kan ikke længere stå ved hvad jeg skrev. Jeg bruger ikke sæben mere, da den ikke er god til min hud mere. Den har fået duft og udtørre min hud.
Skrevet av Jill Lycoops - 03-11-2009 
Jeg er kræsen med hensyn til hudplejeprodukter. Jeg har prøvet alle slags ansigtsvask, og det er denne, jeg bliver ved med at vende tilbage til! Den er billig (i forhold til andre gode ansigtsvask), og den renser i dybden uden at tørre huden ud. Den er faktisk meget skånsom - min kæreste kan normalt ikke tåle ansigtvask, men denne er han glad for. Billig, effektiv, skånsom og naturlig. Kan klart anbefales!
Skrevet av Anja Ebbesen - 02-03-2009 
Jeg har altid haft store problemer med at mine hænder tørrer ud på grund af den håndsæbe jeg bruger. Rigtig mange håndsæber indeholder Alovera, som jo siges at skulle give fugtihed til huden, men jeg er allergisk over for det, med det resultat at min hud tørrer ud i løbet af ingen tid. Jeg har gennem mange år prøvet mig frem med mange natursæber, uden at finde en der var virkelig godt, lige ind til jeg prøvede flydende natursæbe no1 fra Juhldal. Hvis andre har samme problem som mig, kan jeg kun anbefale at prøve flydende natursæbe fra Juhldal. Den har hjulpet mig!!!!
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned