Stay-kosttilskuddsserien av Jim Lyngvild Denmark

I samarbeid med fynske Lekapharm (som blant annet står bak Lekaform-kosttilskuddene) har Jim Lyngvild utviklet Stay-serien. Den er basert på unike, gjennomdokumenterte kombinasjoner av forskjellige urter og virksomme ekstrakter med nyttige egenskaper. Produktserien henvender seg både til menn og kvinner.
Jim Lyngvild beskriver det selv som "skjønnhet på cellenivå".

Stay Young & Beautiful

Anti-age kosttilskudd for hud, hår og negler. Stay Young & Beautiful er et avansert, nyutviklet skjønnhetsprodukt som er sammensatt med fokus på optimal pleie av hud, hår og negler samt motvirkning av aldersrelaterte forandringer. Det inneholder blant annet kollagen og ekstrakt fra morgenfrue og granateple. Produktet var nominert i kategorien Årets Inner Beauty Award ved Danish Beauty Awards 2019.


Stay Gay

Stay Gay er sammensatt med særlig utgangspunkt i livslyst for både menn og kvinner. Den unike kombinasjon av urter har til formål å fremme sexlyst, psykisk overskudd, fysisk yteevne og energinivå. Produktet inneholder blant annet damiana, ginseng, Q10 og rosenrot. Stay Gay hjelper med å forbedre blodgjennomstrømningen og forsyne cellene med oksygen og næringsstoffer.


Stay Viking

Konsentrert, lettopptakelig fiskeolje utviklet med spesielt henblikk på maksimal utnyttelse av fettsyrer. Et imponerende høyt innhold av omega-3 oljer - hele 90% - er nyttige for hjerne, hjerte og syn, mens ekstrakt fra aronia, tindved og rosmarin blant annet bidrar til å styrke kretsløpet, immunforsvaret og forbedre fettstotfomsetningen.


Stay Powerful

Stay Powerful er en energibooster særlig utviklet til deg som vil yte mer i hverdagen, under trening og rehabilitering. Det inneholder blant annet det prestasjonsfremmende kreatin, B-vitamin samt urteekstrakter fra ginseng, rosenrot, rødbete og gurkemeie for økt energinivå og utholdenhet.


Kjøp Jim Lyngvild Denmark hos Med24.no

Hos Med24.no kan du finne alle produktene i Jim Lyngvild Denmarks Stay-kosttilskuddsserie. Vi tilbyr muligheten for fri frakt for kjøp over 699,- og personlig rådgivning!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.