Kundeservice
0 varer
Kurv
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)

Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)

347,00 NOK
-10%
385,00 NOK
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(10)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

PurePressed Base Refill - Jane Iredale.

Jane Iredale har som det første mineralpudder presentert fast pudder med refill, så nå er det mer enn én måte å snakke om bærekraftig design, som passer til både vesken og miljøet.

Det krevde hardt arbeid for å finne den rette designen og de riktige materialene, slik at Jane Iredale kunne realisere målet: å ta vare på miljøet samtidig som vi tar vare på oss selv.

Etter å ha prøvd mange forskjellige materialer, falt valget på anodisert aluminium, som lever opp til Jane Iredales kriterier.

Anodisering kalles for den "grønne" eller "miljøvennlige" finishen i metallindustrien. Prosessen frigjør færre giftstoffer i omgivelsene, omfatter nesten ingen tungmetaller og benytter kjemikalier og metaller som enkelt kan resirkuleres. Ferdigbehandlede produkter av anodisert aluminium er giftfrie og kan resirkuleres igjen og igjen. Den nye pakningen lages dessuten med en magnetisk lukking, slik at den ekstra delen av lukkemekanismen ikke lenger er nødvendig. Aluminiuminpakkningen veier mindre enn den "gamle" innpakningen, men føles fortsatt luksuriøs i hånden.

Den nye designen omfatter refill'er, som selges i plastemballasje laget av 100% resirkulert materiale.

PurePressed Base Refill'ene holdes fast i esken med en magnet og stikkes lett ut via et hull i bunnen.


Varenummer: 5509

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Maria Paulsen - 10-04-2016 
Dette er en fantastisk pudder, som giver et flot ensartet - men også naturligt resultat :-) Kan klart anbefales!
Skrevet av Marianne Rauff - 03-04-2016 
Har brugt denne pudder gennem mange år og er 100% tilfreds. Køber refil, da dette er billigere end i dåse og køber altid på Med24. de deres priser ALTID er godt og varerne kommer hurtigt
Skrevet av Carina Lyons - 07-03-2016 
Super fed mineralpudder, som komplimentere ens hud rigtig godt. Helt klart alle pengene værd! Man skal lige vænne sig til at når man lægger den på, ser det ud som om man har brugt alt for meget pudder, men det "udligner" sig selv rigtig hurtigt. Man skal passe på ikke at tabe den, da det så kræver lidt ekstra tid at lægge pudderen (fordi den går i stykker) ;) med24 har den til en rigtig fin pris og da jeg køber mange andre produkter her, var det naturligt for mig at købe denne pudder igennem sitet også :D
Skrevet av Pernille Haurballe - 22-09-2015 
Jeg har brugt purepressed base fra Jane Iredale i 8 år nu og ingen puddere matcher den. Når den først påføres, ser det ud som om man har fået for meget på, men efter 10 minutter blender den ind i huden og giver en smuk glat overflade. Den skjuler ikke huden og man kan ånde også når man påfører lidt ekstra til fest. Jeg har lys hud og lyst hår og bruger altid 'Golden glow'. Jeg har indtil dags dato ikke fundet den billigere end her på siden. Vær opmærksom på at den er billigere som refill, hvis du allerede har et itu.
Skrevet av Lene Amstrup Sørensen - 21-09-2015 
Den her pudder virker super godt. Den dækker godt hele dagen, og det ser naturligt ud. Det er den bedste. Jeg har efterhånden brugt den i en del år.
Skrevet av ET - 14-09-2015 
Den bedste mineral foundation! Og jeg har prøvet en del, Young blood, Bare minerals, Smashbox, Too faced mm. Fra let dæk evne til fuld, sætter sig ikke inde i porerne, holdbar og naturlig. Mange nuancer at vælge mellem. Foretrækker også pressed powder fremfor JI løs, der kan få huden til at se noget skinnende ud.
Skrevet av Marianne Søeberg - 13-09-2015 
Jeg kan ikke undvære denne pudder og har brugt den i 5 år tror jeg. Den dækker og holder hele dagen og ser samtidig naturlig ud. Jeg vil klart anbefale denne til andre
Skrevet av Denise Segatz Mortensen - 12-03-2015 
Fantastisk produkt! Giver det flotteste resultat, ser naturligt ud og giver ikke skinnende hud :)
Skrevet av Annica Nielsen - 12-03-2015 
Har brugt denne i nu 3 år. Gir det reneste og mest naturlige look :) for mig er den uundværlig
Skrevet av Tina - 24-06-2014 
Den mest fantastiske pudder, der findes :-) Dækker uden at fedte eller se overpudret ud. Kan varmt anbefales.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned