Kundeservice
0 varer
Kurv
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)
Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)

Jane Iredale - PurePressed Base (Refill)

335,00 NOK
-20%
419,00 NOK
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(10)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb

PurePressed Base Refill - Jane Iredale.

Jane Iredale har som det første mineralpudder presentert fast pudder med refill, så nå er det mer enn én måte å snakke om bærekraftig design, som passer til både vesken og miljøet.

Det krevde hardt arbeid for å finne den rette designen og de riktige materialene, slik at Jane Iredale kunne realisere målet: å ta vare på miljøet samtidig som vi tar vare på oss selv.

Etter å ha prøvd mange forskjellige materialer, falt valget på anodisert aluminium, som lever opp til Jane Iredales kriterier.

Anodisering kalles for den "grønne" eller "miljøvennlige" finishen i metallindustrien. Prosessen frigjør færre giftstoffer i omgivelsene, omfatter nesten ingen tungmetaller og benytter kjemikalier og metaller som enkelt kan resirkuleres. Ferdigbehandlede produkter av anodisert aluminium er giftfrie og kan resirkuleres igjen og igjen. Den nye pakningen lages dessuten med en magnetisk lukking, slik at den ekstra delen av lukkemekanismen ikke lenger er nødvendig. Aluminiuminpakkningen veier mindre enn den "gamle" innpakningen, men føles fortsatt luksuriøs i hånden.

Den nye designen omfatter refill'er, som selges i plastemballasje laget av 100% resirkulert materiale.

PurePressed Base Refill'ene holdes fast i esken med en magnet og stikkes lett ut via et hull i bunnen.


Varenummer: 5509

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832