Isle of Paradise


Med selvbruningsproduktene fra Isle of Paradise kan du oppnå en deilig, gyllenbrun hudfarge – helt uten striper, lukt eller oransjetoner. Velg bl.a. mellom selvbruningsmousse, dråper, olje eller lotion. Les mer om Isle of Paradise her.

7 Produkt(er)

Isle of Paradise selvbruning – unngå lukt, striper og oransje toner

En deilig, gyllenbrun glød kan ofte være prikken over i-en hvis du vil gjøre litt ekstra ut av deg selv til årets feiring, eller rett og slett vil utstråle helse i hverdagen. På Isle of Paradise er naturlighet og egenkjærlighet i fokus – uten at det går på bekostning av hverken kvalitet eller effekt. Isle of Paradise har utviklet ulike typer svært effektive selvbruningsprodukter som, i motsetning til mange andre selvbrunere på markedet, ikke etterlater huden med lukt, striper eller oransje tone. Selvbruningene fra Isle of Paradise inneholder fargekorrigerende ingredienser som er med på å gi huden en jevn farge og et naturlig, solbrunt utseende – selv om sydens sol er langt unna. I tillegg til å gi deg den vakre, jevne gløden du drømmer om, er selvbruningsproduktene beriket med pleiende og beroligende ingredienser, slik at huden din etterlates godt pleiet og fuktet.

Selv om Isle of Paradise prioriterer stort fokus på effekt og kvalitet, betyr ikke dette at de har nedprioritert miljø og bærekraft – snarere tvert i mot! Selvbruningsproduktene fra Isle of Paradise er både veganske og cruelty free, og streber alltid etter å finne de mest rene og etiske ingrediensene som finnes, slik at du kan bruke dine selvbruningsprodukter med god samvittighet.

Isle of Paradise bestselgere

Selvbruningsmousse, selvbruningsdråper, selvbruningskrem, selvbruningssmør. Markedet for selvbruner kan fort føles som en jungel, når du egentlig bare vil oppnå den vakre, sunkissed-gløden på en rask, enkel og effektiv måte. Heldigvis har Isle of Paradise utviklet ulike typer selvbruner, som er utstyrt med en smart fargekode, slik at det blir enklere og mer oversiktlig å finne akkurat den selvbruneren som passer dine behov. Isle of Paradise er spesielt kjent for sine Isle of Paradise selvbruningsdråper, som fungerer for både ansikt og kropp, og er formulert med aktive fargekorrigerende ingredienser for å gi deg en skreddersydd farge.

Hvilken type selvbruner bør jeg velge?


Selv om selvbruningsjungelen kan føles overveldende, har Isle of Paradise gjort det lettere å navigere med serie- og fargesystemet deres. De mest populære typene selvbrunere fra Isle of Paradise inkluderer:


Isle of Paradise Self Tanning Drops:

Isle of Paradise sitt utvalg av selvbruningsdråper kommer i tre forskjellige nyanser; Lys, medium og mørk. Isle of Paradise tanning drops er for deg som ønsker en selvbruner som er enkel å påføre og som fungerer for både ansikt og kropp. Selvbruningsdråpene kan brukes på alle hudtyper, hvor dråpene vil fremheve en vakker, solkysset glød.

Isle of Paradise Disco Tan Instant:

Dette selvbruningsproduktet er for de som ønsker en umiddelbart strålende og glødende brunfarge som varer i 24 timer – perfekt for en natt på dansegulvet! Selvbruneren kan enkelt skylles av, så du er fri fra å skrubbe eller bli irritert av peeling.

Isle of Paradise Happy Tan Gradual:

Isle of Paradise Happy Tan Gradual er utviklet for deg som ønsker større grad av kontroll og mulighet til å bygge opp selvbruningen gradvis til du har oppnådd ønsket farge.

Isle of Paradise Self Tanning Mousse:

Self Tanning Moussen fra Isle of Paradise kommer i to varianter; en klar og en farget mousse. Den klare moussen, Isle of Paradise Clear Self Tanning Mousse, er ideell for deg som vil være sikker på å ikke få flekker på klærne, mens den fargede moussen, Isle of Paradise Self Tanning Mousse, har den fordelen at du lett kan se , hvor langt du har kommet i påføringen.

Fargeguide:

Isle of Paradise har laget et smart fargesystem som gjentar seg i deres ulike serier. Den ferskenfargede emballasjen er «Light» som gir en lysere, mer naturlig glød, mens den grønne emballasjen gir en «Medium» farge, som er dypere enn den lyse. Sist men ikke minst er det den fiolette emballasjen, som gir nyansen "Dark", som derfor er for de som ønsker den ultimate, dype fargen.

Emballasjens farge Farge/nyanse
Fersken Light
Grønn Medium
Fiolett Dark

Oppnå en deilig, gyllenbrun glød med de effektive selvbruningsproduktene fra Isle of Paradise. Kjøp raskt og enkelt hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.