Levering med Helt Hjem eller Postnord

Pakker som veier under 3 kg og er små nok til å gå med posten (max størrelse 35*25*12cm) blir sendt med leveringstjenesten "Helt Hjem" helt hjem til deg. Større pakker og pakker over 3 kg blir sendt med PostNord til ditt lokale PostNord/MyPack utleveringssted. Hvis din pakke blir sendt med Helt Hjem, vil den bli levert tidlig om morgenen sammen med avisgangen.

Obs! Noen pakker som i utgangspunktet kan sendes med Helt Hjem, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Postnord.

Dette kan være fordi Helt Hjem ikke for øyeblikket tilbyr levering helt hjem til din adresse, fordi budet vurderer at pakken ikke kan avleveres på en trygg måte, eller fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Postnord.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken.

Les mer om våre leveringsvilkår her

Normal leveringstid er 2 - 5 dager for pakker til det sentrale østlandet. Pakker til vest-, midt- og nord-Norge transporteres via Oslo, og kan gi en ledetid på 4 - 10 dager pr dags dato. Leveringstiden er indikativ, og ikke garantert.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.