Kundeservice
0 varer
Kurv
Contrelle activgard introduktionssæt mod stress inkontinent
Contrelle activgard introduktionssæt mod stress inkontinent

Contrelle activgard prøvepakke

79,00 NOK
-10%
88,00 NOK
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Føl deg sikker i hverdagen med Contrelle Activegard mot stress-inkontinens, størrelse 3 (plus)

Contrelle Activgard er et produkt mot inkontinens og er designet til å følge kroppens bevegelser, og ikke se eller merkes. Contrelle Activgard kan brukes opp til 16 timer i døgnet, er like enkelt å bruke som en tampong, og skal ikke fjernes ved toalettbesøk. 

Contrelle Activgard er laget av myk, formstøpt polyurethanskum. Produktet foldes sammen og føres så inn i skjeden, akkurat som en tampong. Men der slutter også likheten. For ulikt en tampong, samler det ikke væske opp. Materialet er veldig smidig, og har en fjærende funksjon som støtter blærehalsen og dermed gjenetablerer lukkemekanismen. Så selv om produktet kan minne om en tampong, har det en helt annen funksjon. Det hjelper deg med å gjenvinne kontroll over blæren og holder tett, også ved anstrengelser. 

Finnes i 3 størrelser:
Contrelle Activgard finnes i 3 forskjellige størrelser; small, medium og plus. Dette er en prøvepakke med alle størrelsene, slik at du kan finne den som passer til deg. Start med den minste, og derfra finn hvilken som passer for deg. 

Produktet kan kun brukes 1 gang, og innføres ved hjelp av den medfølgende applikatoren. Les den medfølgende bruksanvisningen vedrørende brug og innsettelse. 


Varenummer: 31129

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832