Maistic nedbryktbare hundeposer - 25 stk

Maistic nedbryktbare hundeposer - 25 stk
Se alle produkter fra Maistic Bio Group
Varenummer: 34129

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Nedbrytbare hundeposer med hank 25 stk.

Alle hundeposer skal kastes i søppelbøtten. Men uheld kan skje, og hundeposer og andre produkter som anvendes i naturen bør derfor ikke være av plast. Maistisk hundeposer er sertifisert kompostabel og inneholder ingen alminnelig plast. Posene har sertifisering OK Compost HOME og kan dermed nedbrytes til vann, CO2 og biomasse i et naturlig miljø. Materialet er basert på mais, som er GMO-fri og dyrket økologisk. Sertifiseringen innebærer strenge miljøkrav. Hundeposene og andre Maistic-produkter er produsert uten bruk av blant annet ftalater og bisfenoler.

Størrelse 13 x 36 cm. Posene har håndtak og ekstra bredde i sidene. 25 poser per rull. Farge: Mørkegrønn. Emballasje i samme materiale som posene.

Brukerveiledning:
Til tross for at posen er laget av nedbrytbare materialer og ikke inneholder plast, skal den likevel kastes i søppel som ordinære hundeposer. Legg aldri brukte hundeposer i hjemmekompost eller hagekompost, da ekskrementer kan inneholde parasitter, etc., som ikke er ønskelige i kompostgjødsel, heller ikke i nærheten av lekeområder, kjøkkenhager, etc.

Avfallshåndtering for kompostable poser generelt:  Noen kommuner tillater kompostable poser med organisk/grønt avfall - spør lokalt. 

Opphavsland: Kina

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.