Beauté Pacifique - Rensemelk til tørr hud, 200ml

Beauté Pacifique - Rensemelk til tørr hud, 200ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 900

Denne rensemelken fra Beauté Pacifique er spesielt utviklet for å rense og mykgjøre tørr hud og gi den ny glød og elastisitet

Renser skånsomt huden uten å tørke den ut. Brukes morgen og kveld for å rense huden for make-up og urenheter, samt forberede huden på pleieprodukter. Etterlater huden ren og myk. Har en lett kremet konsistens. Alkoholfri.

  • Tørr hud
  • Irritert hud
  • Sart og følsom hud

Egenskaper:

  • Renser effektivt og gjør samtidig huden myk og smidig
  • Velegnet til tørr, irritert og sart hud
  • Løsner døde hudceller på en skånsom måte og gir huden en levende og frisk utstråling

Hovedingredienser og deres virkning:

Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminene og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden fører til problemer som tørrhet og manglende elastisitet. 

Citrus Limon Fruit Extract er en naturlig kilde til C-vitamin som virker som en sterk antioksidant og stimulerer collagensyntesen, samt at den er med til å gjenskape ceramidene i overhuden. I tillegg eksfolierer den huden skånsomt og reduserer problemer med fet hud. 

Glycyrrhiza Glabra Extract er ekstrakt fra lakridsrot. Effektiv beroligende for irritert og sensitiv hud. 

Anvendelse:

Brukes morgen og aften. Vasker huden for sminke og skitt samt forberede huden på ytterligere pleieprodukter. Ta rensemelken av med en lett fuktig bomullsdott. Bruk deretter skintonic til tørr hud og deretter fuktpleie, enten dag- eller nattkrem.

Innhold: 200 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie som ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.