Basiron AC gel 5%

1
Se alle produkter fra Basiron
Varenummer: 44933

Basiron AC gel 5% er et reseptfritt legemiddel til behandling av kviser

Basiron AC 5 % gel er et reseptfritt legemiddel mot kviser som inneholder benzoylperoksid. Virkestoffet benzoylperoksid reduserer mengden av kvisebakterien Propionibacterium acnes effektivt, har en avskallende effekt, og fører til at talgpropper i huden løser seg opp.

Passer ved milde til moderate kviseplager og til begrensede områder.

Basiron skal ikke brukes sammen med legemidler som fremmer avskalling, irritasjon eller uttørking av huden. Virkestoffet i Basiron, benzoylperoksid, motvirker effekten av tretinion (vitamin A-syre), og bør ikke brukes samtidig med legemidler som inneholder dette.

Anvendelse

Rengjør huden grundig. Smør på i et tynt lag en til to ganger daglig. Ved ømfintlig hud bør gelen brukes en gang daglig før sengetid. I starten av behandlingen kan gelen vaskes av etter 1-4 timer, senere kan dette sløyfes hvis huden tåler det.

Du kan oppleve en mild brennende følelse i begynnelse av behandlingen, men disse symptomene vil vanligvis forsvinne i løpet av behandlingen. Unngå kontakt med øyne, munn, nesebor og slimhinner.

Dersom det ikke oppnås tilfredsstillende resultat med 5 % gel, bør det vurderes å bruke Basiron AC 10 % gel.

Les pakningsvedlegget før bruk.

Forsiktighetsregler

Benzoylperoksid kan føre til hevelse og blemmer i huden. Dersom noen av disse symptomene oppstår, må behandlingen avsluttes. Du kan oppleve en mild brennende følelse i begynnelsen av behandlingen, og og litt rødhet i huden og flassing vil oppstå etter noen dager. Disse symptomene vil vanligvis forsvinne i løpet av behandlingen. Noen ganger er det nødvendig å redusere hyppigheten midlertidig av påføringen.

Gravide og ammende

Det er en liten erfaring ved bruk av Basiron AC Wash under graviditet. Rådfør deg derfor med lege før bruk av Basiron AC Wash dersom du er gravid. Det er ukjent om Basiron AC Wash går over i morsmelk. Rådfør deg derfor med lege før bruk ved amming. Dersom Basiron AC Wash brukes, må preparatet ikke smøres på brystet for å unngå utilsiktet overføring til spedbarnet.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares ved høyst 25ºC. Skal ikke oppbevares i kjøleskap.

Les pakningsvedlegget her

Innhold: 40 gram


Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Benzoylperoksid 50 mg, propylenglykol, glyserol, acrylatkopolymer, karbomer 940, natriumedetat, poloksamer 182, dokusatnatrium, vannfri kolloidal silika, natriumhydroksid, renset vann.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Basiron
Varenummer: 44933
Legemiddel
Legemiddel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.