Lavera Sun Sensitiv Selvbruning- 150 ml

Lavera Sun Sensitiv Selvbruning- 150 ml
Se alle produkter fra Lavera & Lavera Sun Sensitive
Varenummer: 2463

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Lavera Sun Sensitiv 100% naturlig selvbruning

Nylig utviklede selvbruner spesielt for kroppen, som både bruner huden jevnt uten striper, mens den tilfører fuktighet til huden.

100% naturlig selvbruning som danner en fin brun farge ved hjelp av erythrulose, som er et naturlig sukker og DHA som er produsert av en fermentering av palmeolje eller rapsfrøolje. Begge aktive ingredienser arbeider med hudens proteiner i det øverste laget av huden. Det er dette som fører til at huden for å danne den brune fargen. Det anbefales å bruke en skrubb før kremen påføres.

Med Lavera sin selvbruning blir resultatet en vakker jevn farge uten striper mens huden fuktighet øker.

Det er viktig å smøre mindre selvbruning på f.eks. albuer, knær og hæler, hvor hud raskere blir brun. Det er også viktig at alle hår fjernes før anvending ellers vil den sette seg i håret og lager små mørkebrune flekker rundt de enkelte hår. Ved ansikts hårfeste anbefaler vi å massere fargen veldig forsiktig og jevnt inn i huden for å hindre stygge overganger.

Hudens brunfarge varer i 3-5 dager, men holdbarheten er avhengig av hudtype. Noen bevarer fargen i opptil 10 dager. Du kan intensivere fargen ved å smøre kremen to ganger med noen få timers mellomrom. For en langvarig effekt anbefaler vi å bruke kremen ca 2 ganger i uken.

Selvbruning Sensitive fra Lavera er en sikker og effektiv metode for å oppnå en god naturlig farge, uten bruk av syntetiske ingredienser.

Tyske Öko-Test vurdering: "Gut" bra.

Ingredienser:

Vann (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol*, Dihydroxyacetone, Glyserin, Erythrulose, Myristyl Alcohol, Hydrogeneated Coco-Glycerides, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Helianthus Annuus (Solsikkeolje)*, , , Potassium Cetyl Phosphate, Xantangummi, Tocopherylacetat, Tocopherol, Helianthus Annuus (Solsikke) Seed Oil, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citral, Geraniol, Eugenol, , Benzyl Alkohol

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Allergener:

Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citral, Geraniol, Eugenol, , Benzyl Alkohol

Opphavsland: Tyskland
Natrue Certificering Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.