Xlips Intensive Care Lip Balm - 6 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Xlash
Varenummer: 37794

Xlips Intensive Care Lip Balm til tørre og skadde lepper

Xlips Intensive Care Lip Balm er til deg som ønsker intensiv pleie til leppene med naturlige ingredienser, hyaluronsyre og avanserte peptider. Denne leppebalsamen har en gjenopprettende effekt, så selv de mest tørre lepper blir fine og smidige igjen.

Xlips Intensive Care Lip Balm er bevist å gi øyeblikkelig lindring av irritasjon, hydrering av tørre lepper og understøtter helingsprosessen. Den er beriket med epidermal vekstfaktor (EGF) for å fremme cellefornyelsen i leppene. I tillegg inneholder den hyaluronsyre som arbeider på å utglatte utseendet av linjer og naturlige planteekstrakter som shea og jojoba-smør til hydrering.

Fordeler:

  • Cruelty free
  • Reparerende
  • Minsker fine linjer
  • Inneholder naturlige ingredienser
  • Gjenoppretter velfungerende lepper
  • Minsker irritasjon

Anbefalt bruk:

Xlips Intensive Care Lip Balm brukes ved behov. Produktets ingredienser har best effekt hvis produktet kommer på rene lepper. Du kan med fordel bruke leppebalsamen under makeup til leppene, for å få en god base med pleiende ingredienser.


Inneholder: 6 ml.

Ingredienser:

Vann, Glysin, Soybean (soyabønne) Oil, Butylen/etylen/styrenkopolymer, Tokoferol, Ethyl, Hexyl, Palmitinsyre, Tribehenin, Sorbitanisostearat, Retinylpalmitat, Pyridoksin, Niacin, Natriumhyaluronat, Frøolje fra Carthamus Tinctorius (safrantistel), EGF (Epidermis Growth Feptopylene Pactapentyl Peptor)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Xlash
Varenummer: 37794

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.