Weleda Skin Food - 2 x 75 ml.

Weleda Skin Food - 2 x 75 ml.
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 10942

Weleda Skin Food Creme - en næringsrik og fet allround-krem til tørre områder på kroppen

Weleda's populære klassiker har vært en hit siden den så dagens lys i 1926 - med presis samme innhold som i dag.

Weleda Skin Food er en næringsrik universalkrem for tørre områder på hele kroppen: hender, føtter, albuer, lepper, kinn og nese. Kremen er litt av et mirakelmiddel som er egnet til alle, og er et absolutt must-have i din hudpleierutine! Kremen har fantastiske egenskaper og virker multifunksjonelt. Blant annet gjør kremen huden glatt og fast samtidig med å regenerere hudceller, så huden repareres og fuktes dypt.

Virkning:

Kremen virker regulerende på huden og etterlater den myk og smidig. Kremen er basert på naturlige ingredienser som for eksempel bivoks samt en tykk olje, og er tilsatt ekstrakter av stemorsblomst, kamille og morgenfrue for en deilig aroma. Stemor virker beroligende og er kjent for sine kløestillende egenskaper, mens morgenfrue og kamille har en beroligende effekt på huden. Med dens fantastiske egenskaper er denne kremen ideell til hele familien, og er meget velegnet for sensitiv, tørr og irritert hud. 

Fordeler:

Skin Food er et mere intensivt virkende alternativ til håndkrem og dag- og nattkremer, men kan også brukes til tørre lepper, tørre negler eller tørre føtter. Kremen kan fås i flere størrelser, og den mindre versjonen på 30ml er perfekt til å ta med deg på farten i vesken eller lommen, så du alltid har mirakelmidlet på deg.

Weleda Skin Food Creme er dessuten dermatologisk testet og inneholder hverken syntetiske dufter, fargestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer av mineraloljer. Den er 'Natrue' stemplet, hvilket betyr at kremen er anerkjent som naturkosmetikk. Kremen vant prisen for Årets Hudpleie i 2017

Egenskaper:

  • Velegnet til sart, meget tørr og irritert hud
  • Universal multifunksjonell krem
  • Har beroligende og kløestillinde egenskaper
  • Fukter huden og gjør den glatt
  • Virker regenererende på cellene
  • Kan brukes av alle - på hele kroppen
  • Prisvinnende krem

Hvordan kan jeg bruke Weleda Skin Food Creme?

Kun fantasien setter grenser for hvordan du kan bruke kremen. Skin Food er en meget allsidig krem og kan brukes som alternativ til både håndkrem, dag- og nattkremer. I tillegg er den også velegnet til tørre lepper, negler eller føtter. Kremen bør påføres på det ønskede området opp til flere ganger om dagen (med rikelig produkt). Kremen vil effektivt behandle tørrhet og grundig pleie din hud.


Inneholder: 2 x 75 ml.

Ingredienser:

Vann (Aqua), Frøolje fra Helianthus annuus (solsikke), Lanolin, Olje fra Prunus Amygdalus Dulcis (mandel), Beeswax (Cera Alba), Etanol (sprit), Polyglyceryl-3-polyricinoleat, Glyserin, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Glyserin, Hydrolyzed Beeswax, Sorbitanolivat, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Arginin, Sinksulfat, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Allergener:

Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Kumarin

Opphavsland: Tyskland
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.