Kundeservice
0 varer
Kurv
Body lotion til tørr hud, 200ml - Beauté Pacifique
Body lotion til tørr hud, 200ml - Beauté Pacifique

Body lotion til tørr hud, 200ml - Beauté Pacifique

Vår pris: 255,00 NOK
255,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(2)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

LAIT SOYEUX HYDRATANT DU CORPS
- DRY SKIN
Body lotion til tørr og irritert hud fra Beauté Pacifique

Meget god body lotion fra Beauté Pacifique for personer med tørr hud. Om vinteren er den meget god til de fleste hudtyper siden huden normalt vil oppleves tørrere om vinteren.

Ekstra fuktighetsgivende lotion. Det er dokumentert at denne body lotion øker hudens fuktnivå med inntil 65% etter 30 dagers behandling. Åtte av ti har vurdert produktet til å være det beste de har prøvd. På grunn av det høye innholdet av A-vitamin og squalane er denne body lotion også spesielt velegnet til kosmetisk behandling av ekstraordinær tørrhet ved for eksempel eksem og psoriasis. Virker lindrende og pleiende på irritert og solskadet hud. 

Hovedingredienser:
Glycerin
 er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.    
Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte    
Glycyrrhiza Glabra Extract er ekstrakt fra lakrisrot. Har en effektiv beroligende virkning på irritert og sensitiv hud.     
Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetsgiver, som også er i stand til å redusere fine linjer og rynker.     
Tokoferylacetat
er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler.        
Retinylpalmitat 
er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt. 


Varenummer: 919
Ingredienser: Aqua / Water, Glycerin, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Squalane, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lanolin, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Behenyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Isopropyl palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Stearic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, retinyl palmitate, Parfum / Fragrance, Oleyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832