Body lotion, 200ml - Beauté Pacifique

Body lotion, 200ml - Beauté Pacifique
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 917

LAIT SOYEUX HYDRATANT DU CORPS - NORMAL SKIN

Body lotion til normal hud fra Beauté Pacifique

Body lotion rik på A, C og E-vitamin. Tilfører naturlig squalane, som absorberes i huden og stimulerer cellefornyelsen. Huden etterlates silkemyk, smidig og glatt. Gir optimal fuktpleie til alle hudtyper. Virker lindrende, pleiende og fuktighetsgivende på irritert og solbrent hud. Velegnet til bruk etter Body Scrub, og gir en ekstra myk og smidig hud.

Hovedingredienser:
Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte.

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetsgiver, som også er i stand til å redusere fine linjer og rynker.

Tokoferylacetat er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler.

Retinylpalmitat er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
    Personlig pleie > Hudpleie > Kroppspleie > Bodylotion

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.