Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask - 65 ml.

Fjern hudormer og urenheter med Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask - 65 ml.
Se alle produkter fra Jorgobé
Varenummer: 45536

Niacinamide Peel Off Mask med naturlige ingredienser fra Jorgobé fjerner hudormer effektivt

Har du problemer med synlige hudormer og små urenheter i ansiktet? Med denne Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask kan du hurtig og enkelt fjerne urenhetene, og dermed få en synlig renere og mer ensartet hud. Masken inneholder naturlig Vitamin B3 som har en dybderensende effekt og reduserer størrelsen på porer i huden. Blant de naturlige ingredienser i denne masken er ekstrakt fra Dragon's Blood-tre og Agarikonsopp, som medvirker til å rense tette porer, samt fjerne overflødig talg og døde hudceller. Niacinamide Peel Off Mask er beriket med aktivt kull som har naturlig rensende egenskaper, og i tillegg gir masken den naturlige sorte farge.

Fordeler:

  • Basert på naturlige ingredienser.
  • Høy konsentrasjon av Niacinamid (Vitamin B3)
  • Renser porer, fjerner overflødig talg og døde hudceller.
  • Etterlater huden glatt og ensartet.
  • Produsert i Danmark uten unødvendige tilsetningsstoffer.
  • 100% vegansk.

Slik bruker du Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask

Rist tuben og påfør så masken i et jevnt lag på særlig ramte områder som T-sonen eller kinnene. La sitte mellom 30-35 minutter, så formularet kan tørke helt inn. Trekk heretter masken av og skyll med lunkent vann for å rense huden for eventuelle produktrester. Avslutt gjerne med en passende skintonic og heretter Jorgobés White Tea Balancing Cream for et ekstra fuktighetsboost. Bruk masken 1-2 ganger ukentlig for de beste resultater. Unngå kontakt med øyne og hårgrense. 

OBS: 
Etter første bruk av masken kan det oppstå nye urenheter som resultat av maskens dybderensende egenskaper. Derfor bør du fortsatt bruke produktet for å oppnå den optimale virkning. 


Innhold: 65 ml

Ingredienser:

Vann, Pullulan, Niacinamid, Sakkaridisomerat, Kaliumsorbat, Galactoarabinan, Ekstrakt fra Fomes Officinalis (kjukesoppen agarikon), Glukonolakton, Lactobacillus-fermentering, Lactobacillus (melkesyrebakterie), Cocos Nucifera Fruit Extract, Kvaeekstrakt fra Croton Lechleri (drageblodtreet), Polyglyseryl-10-stearat, Polyglyseryl-10-myristat, Polyglyseryl-10-laurat, Glyserin, Polyglyserin-10, Kullpulver, Cellulose, Xantangummi, Natriumglukonat, Sitronsyre, Kaliumsorbat, Sorbinsyre, Natriumdehydroacetat, CI 77499

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Ansiktsmaske
Vegan Friendly Parabene fri uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.