Kundeservice
0 varer
Kurv
Cosborg Pigment Care - 25ml
Cosborg Pigment Care - 25ml

Cosborg Pigment Care - 25ml

291,00 NOK
-13%
335,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Cosborg Pigment Care er en anti-aging krem som forebygger og reduserer synlige pigmentflekker i ansiktet og kroppen, for eksempel hendene.

Cosborg Pigment Care er perfekt for å minimere fargeendringer og gi huden sin optimale beskyttelse tilbake slik at du ikke har nye pigmentflekker.

Cosborg Pigment Care har klinisk bevist effekt!

Det er en revolusjonerende kombinasjon av to klinisk beviste stofferm Niacimnamide PC og Stay-C 50, som kan bremse den sterke dannelse og spredning av pigmentet melanin i overhuden. I små mengder melanin er godt stoff, fordi det gjør oss solbrune og beskytter mot solens skadelige stråler. Men når det dannes for mye melanin, som klumper seg sammen, oppstår det fargeskjolder i ansiktet og på kroppen, f.eks. hendene

Pigmentforandringer i huden skjer bl.a. på grunn av solstråling, under graviditet, bruk av p-piller, som aldersrelaterte "leverflekker".
Hudens pigment melanin er dannet gjennom en kompleks prosess, hvor de pigmentdannende celler i overhuden produserer melanin, som deretter overføres til omkringliggende overhudsceller.

Innholdet av de aktive stoffene i Cosborg Pigment Care hemmer overføring av pigmentdannelse i overhuden med opptil 68%. Samtidig har de aktive stoffene vist seg å redusere dannelsen av melanin med mer enn 40%. Til slutt, kontrollerte studier på mennesker har resultert i en betydelig reduksjon av pigmentflekker med over 25%. Dette fordi kremen er tilsatt UVA-beskyttelse. Virkningen inntreffer etter noen dager og man oppnår optimalt resultat på 3 måneder.

Uten parfyme, fargestoffer og parabener


Varenummer: 4835
Ingredienser: Aqua (vann), C12-14 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Butyl Methoxydibenzoyhmethane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Stearate, xantangummi, Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832