Beauté Pacifique Metamorphique Anniversary 25%

1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 49977

Beauté Pacifique Metamorphique Anniversary 25% - den populære øyekremen med vitamin A i en spesiell jubileumsutgave

Beauté Pacifique Crème Métamorphique er en øyekrem med vitamin A utviklet spesielt for å binde fuktighet i hudoverflaten og beskytte med antioksidantene, vitamin A og E. Resultatet er redusert forekomst av tretthetstegn og fine linjer. Denne varianten er i en spesiell jubileumsstørrelse i anledning Beauté Pacifiques 25-årsjubileum.

Øyekremen er spesielt egnet for den sarte huden i øyeområdet og inneholder blant annet squalan, glyserin og hyaluronsyre. Squalane fungerer som en effektiv "transportør" for vitamin A og andre oljeløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden fører ofte til for tidlig aldring av huden – blant annet i form av symptomer som tørrhet og manglende elastisitet. Glyserin er en av de mest brukte fuktgivere. Det mykgjør huden og kan enkelt påføres selv svært sensitive hudtyper.

Kremen inneholder også aloe vera-ekstrakt som fungerer som en effektiv fuktgiver og er mye brukt i kosmetiske produkter for sin beroligende effekt på irritert hud. Hveteaminosyrer er vannbindende av natur og i stand til å trenge inn i huden. Det utmerkede tilsetningsstoffet øker fuktighetsnivået i overflaten av huden uten å virke fet.

Hydrolysert kollagen og hyaluronsyre i øyekremen danner et usynlig "skjold" på huden, som bidrar til å opprettholde et høyt nivå av fuktighet i hudoverflaten. Tocopheryl Acetate (Vitamin E) beskytter huden mot skadelige frie radikaler, mens Retinyl Acetate og Retinyl Palmitate (Vitamin A) øker hudens regenererende evne. Når begge typer vitamin A brukes, forsterkes effekten ytterligere.


Egenskaper:

  • Binder fugt i hudens overflade
  • Minimerer forekomsten af fine linjer og rynker
  • Bekæmper træthedstegn
  • Gør huden mere robust og beskytter mod frie radikaler
  • Indeholder tre forskellige typer vitamin A, som genopbygger hudens struktur
  • I en særlig jubilæumsstørrelse

Bruk

Brukes annenhver dag de første ukene for å venne øyet til vitamin A og forhindre rødhet. Påfør deretter kremen hver dag.


Innhold:
145 ml

Ingredienser:

Vann, Squalen, Acetamid MEA, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Glyserylstearat, PEG-100-stearat, Glyserin, Propylenglykol, Behenylalkohol, Cetylestere, Cetearylalkohol, PEG-20-stearat, Cetylpalmitat, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin, Dimetikon, Lecitin, Tokoferylacetat, Retinylacetat, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Tetranatriumiminodisukkinat, Tokoferol, Akrylater/C10-30-alkylakrylatkrysspolymer, Retinylpalmitat, Wheat Amino Acids, Kaliumsorbat, Hydrolysert kollagen, Natriumhyaluronat, Parfyme (duft)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.