Klamydia

Diskret levering av klamydia hjemmestester

Klamydia De fleste merker ikke at de er smittet av klamydia, og dette gjelder for både kvinner og menn. Hos Med24 kan du enkelt og greit bestille hjemmestester for å påvise om du har klamydia. Vi har også hjemmetester som skal sendes til et laboratorium for svar. Hvis du har symptomer på at du er smittet av klamydia, bør du oppsøke en lege så hurtig som mulig. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen lenge, før man i det hele tatt merker symptomer.
Klamydia hjemmetest eller ved anonym innsendelse til laboratorium

Med24 har tester av begge typene, klamydia hjemmestester som vil gi et raskt svar hjemme hos deg selv, eller klamydia hjemmetester hvor du sender selve testen til et laboratorium for å få svar. I begge tilfeller er testene diskret å ta og enkle å få svar på.

Hvis testen er av typen som skal sendes til et laboratorium, skal du skrive ned en kode fra testens innpakning. 24 timer etter at testen er mottatt laboratoriet kan du finne testresultatet på laboratoriets hjemmeside ved å bruke koden fra esken. Dermed er testen fremdeles 100% anonym.

Ved hjemmetest tar det ca 20 minutter å få svar, og svaret er 98% sikkert.

Hvis du har syptomer på klamydia, skal man gå til lege så hurtig som mulig. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen lenge før man får symptomer.

Selv om man ikke har symptomer på klamydiasmitte, kan man godt være smittet. En klamydia hjemmetest er en enkel måte å få sikkerthet på.

Alltid diskret levering

Alle Med24s pakker sendes i diskret innpakning, og det vil kun stå "Med24 / Blue Medico" på din kontoutskrift.

Klamydia hjemmetest for kvinner

Klamydia tester er ulike for menn og kvinner og det er derfor viktig at man kjøper den riktige testen. Med24 har klamydiatester for kvinner som kan tas hjemme, og hvor man får resultatet hjemme, og tester man tar hjemme og så sender anonymt til et laboratorium.

Klamydia hjemmetest for menn


Med24 har hjemmesteter for klamydia for menn som skal sendes anonymt og diskret til et laboratorium.
Fri frakt fra 699 kr
Med Helt Hjem eller Postnord
14 dagers returrett
14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen
Medlemsbonus
Du får bonus hver gang du handler hos oss
Kundeservice
Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få beskjed om nyheter og tilbud