High on Life olje - 500 ml

High on Life olje - 500 ml
High on Life olje - 500 ml
High on Life olje - 500 ml
Se alle produkter fra High on Life
Varenummer: 37118

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Økologisk kaldpresset olje.

Oil by High on Life er utviklet av juice- og smoothiemester Mads Bo, og er spesifikt utviklet med fokus på danskenes hyppigste sunnhetsutfordringer. Oljen er økologisk, skånsomt kaldpresset og sammensatt av linfrøolje, hampeolje, rapsolje, nypekjerneolje, appelsinskallolje, sitronmelisse, rosmarin og lecithin fra solsikke.

Kombinasjonen av den utrolig lave pressetemperaturen og de mange antioksidanter som ingrediensene inneholder, er medvirkende til ekstra lang holdbarhet. Faktisk over dobbelt så lang som de fleste andre lignende oljer på markedet.
Kombinasjonen er anbefalt som kosttilskudd.

Linfrøolje bidrar til et velfungerende fordøyelsessystem

Hampefrø understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaksjonsmønster. Nype bidrar til å opprettholde sunne og fleksible ledd. Rosmarin bidrar til bedre fettstoffomsetning og understøtter lever og galleblære.
Sitronmelisse bidrar til optimal avslapping og mental og fysisk velvære. Oljene fra appelsinskall hjelper deg med å stresse ned.
Oljen er intet mindre enn genial til å bruke i juicer, smoothies og på salater. Kombinasjonen sikrer optimalt opptak av alle de fettoppløselige plantestoffer du bruker den på eller i.

Oil by High on Life er 100% plantebasert og bør oppbevares mørkt og kjølig. Oljen må under ingen omstendigheter oppvarmes.

Mads Bo har utviklet oljen i samarbeid med biomedisinere og ernæringseksperter – og ikke minst den lidenskapelige og topprofessjonelle produsent Michael J. U. Jensen som har 15 års erfaring i bransjen. Ut over kvalitet, er hans idé pressetemperatur, som i dette produkt er ultra lavt i forhold til andre kaldpressede planteoljer på markedet.
Smak og næringsverdi har vært førsteprioritet i utviklingen av denne kvalitetsoljen, til glede for deg og din sunnhet. At produktet så er presset i Danmark, lokalt ved Skanderborg, er bare enda en bonus.

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og barn under 1 år etter avtale med lege. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dose”.

Daglig dose:
2 spsk.

Bruksanvisning og forholdsregler:
Oljen må under ingen omstendigheter oppvarmes.

Oppbevaring:
Produktet bør oppbevares mørkt og på kjøl. Holdbarhet etter åpning hele 12 uker.

Opprindelsesland:
Danmark

EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.